Тв новини

Три сестри – Епизод 52 (Ето какво ще видим) 16-ти януари


Адвокатът казва на  Рючхан, че  всичко зависи от показанията на Мине. Сомер кара майка си да се качи в колата. Обвинява я, че е искала да убие детето му.

Рючхан продължава да се оправдава, че Мине сама е паднала. Сомер не иска да прости на майка си.

Сомер съветва Рючхан да се откаже от къщата и да прекрати делото в следващите 24 часа.

Несрин отива при Незахат. Пита я какво е станало, за да промени решението си и се е съгласила да прехвърли дела си от къщата на Фатих.

Несрин ѝ заявява, че повече никога няма да се видят.

Тюркян благодари на баща си, защото винаги я защитава. Садък иска да поговори с дъщерите си преди да се приберат от училище.

Мине споделя със Сомер, че се притеснява за детето им. Нихат настоява Мине да подаде жалба срещу Рючхан. Тя отказва.

Рючхан  отива в болницата, за да говори с Мине. Нихат се противи, но Мине също настоява.

Рючхан ѝ нарежда да съобщи, че сама е паднала по стълбите. Заплашва я, че ще разкаже на Сомер, че тя е организирала капана на Тюркян.

Сомер настоява Фатих да закрие делото. Предлага му да му плати двойно отколкото струва делът му от къщата. Фатих отказва категорично.

Садък информира двете си по-малки дъщери, че ще продадат къщата.

Фатих обвинява Несрин, че е изпратила Сомер при него. Двамата се карат. Несрин го обвинява, че е изоставил бременното момиче, тя го е погребала и собственоръчно е отгледала детето ѝ. Фатих ѝ отговаря, че много е обичал Фериде, а Несрин е откраднала живота му.

Йозер заявява на Рючхан, че не разбира как стои спокойно, като оставя цялото семейство на Тюркян на улицата. Рючхан отвръща, че няма да се отклони от този път.

Сомер се чувства виновен заради майка си. Той заявява на тъста си, че техните проблеми са и негови.

Несрин съобщава, че Незахат е подписала и е предоставила частта си на Фатих.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.