Тв новини

„Ти разкажи, Черно море“: Ведат ще бъде попечител на Ийт?

Нефес не излиза навън…

Ведат подава жалба срещу Тахир и той е задържан по подозрение, че е извършил нападение. Тахир мълчи през цялото време и се страхува да признае, че не той е натиснал спусъка, отдалечавайки Нефес от себе си. Но надеждата за Нефес кара Тахир да престане да се инати.

Ведат, възползвайки се от позицията на Тахир, търси свидетели за предстоящия процес за попечителството над сина си. След всички тези машинации със съда, Ведат идва при Нефес със следното предложение: „Бъди с мен и Тахир ще бъде свободен.“

Нефес е изправена пред труден избор: или Ведат, или свободата на Тахир. Но всъщност тя трябва да внимава с тайните на миналото си, защото те могат да бъдат разкрити.

Ведат, който е насочил всичките си оръжия към Нефес, не пропуска да приложи  редица подлости. След Берак той води и бащата на Нефес. Появата на баща й, кошмарите, както и лекарствата карат, вече слабата Нефес, да се чувства твърде зле. Те застрашават и явяването й на първото заседание за попечителството над сина й.

Освен това бащата на Нефес, казвайки на цялото село, че Нефес е избягала от съпруга си с Тахир, поставя не само собствената си дъщеря в трудно положение, но и всички хора, които й протегнаха ръка за помощ. Дори Ийт се чувства зле в тази ситуация.

Хитрият ход на Лудия Тахир ще спаси Нефес от едно от най-трудните препятствия по и без това сложния й път. Но новата луда постъпка на Тахир, извършена от него, заради Нефес и Ийт, ще се появи пред тях в неочакван момент и ще ги постави в изключително трудна ситуация.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.