Тв новини

„Ти разкажи Черно море“: Тахир се излага на голям риск

Тахир стъпва на път без изход, като даде видеозапис на изповедта си пред Митат. Сега Ведат може да подаде жалба срещу Нефес. За Тахир  това е единствения начин да спаси Нефес и децата – да напусне Карадениз (Черно море).

Внезапното решение на Тахир удари имението като гръм от ясно небе. От една страна, Нефес, която Тахир не е информирал за решенията, които е взел, които могат да променят целия й живот, оказва натиск върху Тахир. От друга страна Мустафа, който прави всичко, за да не се разпадне семейството им, също оказва натиск върху Тахир и се противопоставя на решението му. Тахир е подкрепен единствено от Мурат, който все още изпитва болка заради Назар.

По това време Ведат се радва на победата си и получава настойничество. Но в същото време той се готви за нов удар върху семейство Калели – това ще бъде сватбата с Назар. Но той все още не знае, че минутите на радостта са преброени, краят за всички вече е близо. Кой ще бъде засегнат от гнева на Ведат, който няма какво да губи?

Дали Тахир и Нефес ще се откъснат завинаги от Карадениз (Черно море), ще избягат ли в Русия?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.