Тв новини

„Ти разкажи, Черно море“: Нефес е шокирана, смята, че Тахир е мъртъв


Мустафа, насочил  оръжието си към Тахир, все още не знае, че Асие е наблизо. От една страна той плаче за брат си, когото е застрелял, а от друга страна се опитва да спаси Асие. Той открива, че в кръвта й тече отрова и сега, с ранен крак, трябва да я свали от скала.

Нефес, вярвайки, че Тахир е мъртъв, се отчайва и стреля. По този начин тя подготвя собствения си край?

Ведат е освободен от всички обвинения и се изправя срещу семейство Калели. Мустафа е много ядосан на себе си, че не може да защити семейството си, затова трябва да накаже Ведат. Може ли Тахир да спре Мустафа?

Тахир ще попречи на Мустафа да стане убиец, но той няма да може да контролира яростта си.

Тахир, който реши да си разчисти сметките с Ведат, ще премине всички граници. Ще се върне ли спокойствието на Тахир, станал жертва на гнева му?

Мурат се тревожи за Назар и не разбира, че любимото му момиче е станало жена на Ведат. Ще успее ли Назар, която плати твърде висока цена за Мурат, да хване ръката му въпреки всичко, което е преживяла?

Тахир ще послуша съвестта си и ще реши да се предаде на властите.

Ще трябва ли Тахир, който е готов да плати свободата си за жестокостта, да  пожертва много по-висока цена, отколкото е очаквал? Кого още ще завлече в гроба на Ведат?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.