Тв новини

„Ти разкажи, Черно море“: Какво ще се случи Мустафа и Асие?

Тахир и Нефес отиват на пазар, за да пазаруват за дъщеря си. Пазаруването, което започва доста весело, се превръща в нещо  неочаквано- от Нефес изригва истинско търговско чудовище! Тя се хвърля на пазаруването с пълна сила и не се интересува от цената. Тахир се опитва да я укроти, но безуспешно.

Мустафа извършва  свещено обвързване с Асие в църква. Те се събират пред олтара и дават клетва за вярност един на друг. Мустафа е много щастлив, че най-накрая е намерил любовта на живота си. Асие също е щастлива и се чувства много обичана.

Тарик, по заповед на баща си, трябва да се срещне с Мерджан. Той не е много ентусиазиран от тази среща, защото си я представя като грозна и неприятна жена. Мерджан обаче е много  красива и очарователна. Тя е добронамерена и приветлива. Тарък е много изненадан от нея и чувствава нещо странно в сърцето си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.