Тв новини

„Ти разкажи, Черно море“: Истината за Ведат става известна

Тахир и Нефес, обединени, тръгват да търсят следи, които биха ги отвели до Ийт. Всички жители на Черно море също ще се съберат в търсене на момчето. Асие от една страна, ще „отрови“ живота на Мустафа, а от друга страна, ще разкаже на всички за жестокостта и безчинствата на Ведат.

Когато истината за Ведат става известна на всички, той е поставен под наблюдение. Уморен от битките, Ведат ще се опита да привлече някои на своя страна. Мерджан, оставена между баща си и любимия си, ще засрами Тахир с молбата си, искайки от него нещо, което той никога не може да направи. Изчезването на Ийт, спомените от нейното ужасно минало ще принудят Нефес да се бие.

Тахир е готов да защити Нефес от Ведат, но пред собствените й кошмари, той е абсолютно безсилен. Той се бори с безпомощност от факта, че не може да помогне на Нефес по никакъв начин, и с любовта, която вече не може да крие дори пред себе си, и задълженията към Мерджан, и нейното семейство. Единственото нещо, което спасява Лудия Тахир е мъдростта, която той познава добре. Нефес, която успява да избяга от пленничеството на Ведат, сега трябва да премине през атаки на „тесногръди“ хора.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.