Тв новини

Ти разкажи, Черно море – Епизод 151 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 151на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 2 октомври 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Мустафа и Тахир отиват в Истанбул. Асие и Нефес ги ревнуват, защото си мислят, че са там с жени. Те поставят аларми на всеки час и се обаждат на съпрузите си и в крайна сметка никой от тях не спи.

На сутринта Асие и Нефес излизат на разходка. Асие забелязва, че Нефес яде много и предполага, че е бременна. След като Нефес си правят тест, те се убеждават в това. Асие разказва на всички за това, а вечерта Тахир и Мустафа научават за това.

Фикрет се опитва да намери пликът, който Ведат е наредил ако умре да предаде на Тахир.

Вечерта Тюркан намира Джемил в двора на къщата им и му казва, че Назар се е обадила. Тя е на гости в Истанбул при своя приятелка и възнамерява да продължи обучението си. Тюркан пита Джемил дали ще говори с дъщеря си, когато тя им се обади отново. Джемил се втурва ядосан в къщата.

Берак благодари на Калели, че са ѝ помогнали, и са я приели на тяхната маса. Берак прегръща всички последователно. Али моли Фатих да закара Берак до летището, защото той е зает.

Мустафа и Тахир са в Истанбул и се настаняват в отделни хотелски стаи. Тахир се обажда на Нефес и ѝ съобщава, че са пристигнали на мястото. Те са се настанили в хотела и тъй като са много уморени, смятат да си легнат рано.

Асие си мисли, че Тахир и Мустафа са се настанили в една и съща стая и не разбира защо Мустафа не е взел телефона от Тахир, за да ѝ пожелае лека нощ. Мустафа се обажда на Асие и ѝ казва, че двамата вече са се настанили в стаята. Асие се чуди защо съпругът ѝ не ѝ е казал за това, когато Тахир се е обадил на Нефес. Мустафа разкрива, че той и Тахир са се настанили в различни стаи. Асие не е доволна, че двамата братя са си взели различни стаи.

Мустафа признава на съпругата си, че е много уморен от пътя и иска да си легне рано. В този момент Асие чува женски глас: „Замълчи и ме целуни“. Асие скача от мястото си и пита Мустафа кой го целува. Мустафа объркано обяснява, че гласът идва от телевизора. Асие чува: „Не ми пука за жена ти. Аз те обичам. Ако не ме целунеш сега, ще се обадя на жена ти“. Асие в гнева си крещи по телефона на съпруга си, че чува всичко. Мустафа се опитва да намери дистанционното на телевизора. Асие хвърля телефона с изблик на ярост. Нефес се опитва да успокои Асие, като смята, че идеята, че това е телевизорът, е съвсем логична. Мустафа отново се обажда на Асие и се опитва да я убеди, че гласът е дошъл от телевизора.

Асие отново хвърля телефона и се възмущава, че Мустафа и Тахир са си взели две отделни стаи. За да успокои Асие, Нефес се обажда на Тахир, но в този момент в стаята на Тахир е донесена вечеря. Сервитьорката, след като е получава бакшиш от Тахир, казва: -Благодаря, сигурна съм, че ще ви хареса! Нефес настоява Тахир да обясни какъв глас е чула току-що. Тахир объркано обяснява, че е бил гладен и служителката от РУМ сервиза му е донесла храна в стаята. Нефес изпуска телефона с уплаха. Асие и Нефес се договарят помежду си да не оставят съпрузите си да спят тази нощ.

През нощта Асие и Нефес провеждат видеоразговор със съпрузите си на всеки час.

На сутринта Мустафа и Тахир се чувстват разбити. Нефес и Асие също не са спали добре през нощта.

Мурат идва в къщата на Дагдевирен. Тюркян моли младежа да си тръгне, преди Джемил да е излязъл, защото той търси някого, върху когото да излее гнева си. Мурат се чуди дали Назар им се е обадил. Тюркан казва, че дъщеря им се е обадила, и моли Мурат да остави Назар на мира.

Асие и Нефес решават да се разходят в парка с децата си. Сание упреква снахите си, че щом съпрузите им излязат, те веднага отиват на разходка.

В парка Нефес забелязва продавач на халва. Нефес предлага да си купят халва. Асие предполага, че Нефес е бременна и предлага да купи тест за бременност.

Дурук съобщава на Фикрет, че са успели да открият мъжете, които са предали пакета от Ведат.

Фикрет влиза в склада. Трима мъже са на колене. Фикрет разбира, че първият мъж е съобщил на останалите, че Ведат е починал, а вторият мъж е предал пакета на третия.

Фикрет взема пистолета от Дурук и с думите: -Изобщо не обичам доносниците! И застрелва първия мъж в главата за това, че е казал за Ведат. Фикрет насочва пистолета към втория мъж. Мъжът, треперещ от страх, уверява, че работи като куриер и му е наредено да предаде диска, което и направил. Фикрет освобождава мъжа и насочва пистолета към третия мъж. Фикрет иска да знае какво има в този диск. Мъжът му казва, че Ведат е наредил, ако нещо се случи с него, да предаде диска на Тахир Калели. Фикрет пита какво е имало на този диск и след това убива мъжа.

Фикрет не може да намери място и повтаря като луда: -Не. Не може да е истина…. Не може да е…. Всичко това е поредната лъжа на Ведат!

Нефес влиза в стаята на Асие и ѝ показва тест за бременност с две чертички.

Асие тича в хола с викове и съобщава на Сание, че отново ще става баба. Сание поздравява Нефес. Балъм се моли на Бог, Нефес да има момиченце. Асие се обажда на баща си Осман, Есма и момчетата и им съобщава добрата новина.

Вечерта Тахир и Мустафа се връщат у дома.

Асие съобщава на Тахир, че Нефес има хубави новини за него. Балъм изпреварва Нефес и му казва, че ще си имат братче или сестриче. Тахир прегръща любимата си. Тахир и Нефес приемат поздравления от семейството. Тахир щастливо вика на Ийт, че вече ще бъде по-голям брат.

Дурук съобщава на Фикрет, че в офиса на Калели не е намерил диск.

В стаята им Тахир целува любимата си, а Ийт се моли на Бог да му подари братче.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.