Тв новини

Ти разкажи, Черно море – Епизод 135 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 135 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 8 септември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Тахир наистина намира Нефес и Ийт.

Тахир се обажда на Фикрет и го пита за адреса на къщата, която е намерил за тях. Разговорът им е подслушан от Ведат.

Сание идва при Тюркян и се кара с нея, че дъщеря ѝ иска да се омъжи за Мурат.

Нефес дава новия си адрес на Али и той отива там с полицията, за да арестува Тахир, но той избягва. Полицията и Али тръгват след него.

Междувременно Ведат пристига в къщата на Нефес и Ийт.

Джемал, като чува какво е направил Мурат, отива при него, за да се разправи с него.

Ведат се опитва да отвлече Нефес, но се появява полицията.

Али разговаря с Тахир и се опитва да го убеди да се предаде на полицията, но той отказва.

Али го заплашва, че ако не спре и не се предаде ще стреля в него. Тахир му отвръща, че му прощава, ако стреля в него.

Действието продължава от предния епизод. След като Фикрет приключи разговора си с Тахир, Ведат слиза в хола и се досеща, че Фикрет е разговаряла с Тахир по телефона.

– Помолих те да ми доведеш Нефес и Ийт, а току-що предложи на Тахир да доведе Нефес и Ийт тук. Това означава ли, че си се съгласил?

– Така ли го разбираш?

– А, така ли е? Ще го направиш ли? Никога няма да разберем, ако не опиташ.

– Ти нали пробваш от години. Какво получи ли ти се?

– Не се получи! Аз признавам, че направих много грешки, но всеки заслужава втори шанс.

– Това е вярно, но и те също заслужават втори шанс!

Назар сервира кафе на баща си, а Джемил я пита, дали всичко е приключило с брака ѝ с Ведат. Тя му отговаря, че да.

Джемил е щастлив, че дъщерите му са до него.

Джемил пита Назар дали ще удържи на думата си за Мурат. Назар отговаря само кратко „аха“.

Нефес идва в кафенето и се извинява на собственика, че вчера не е могла да дойде на работа. Мъжът моли Ийт да избърше масите отвън. Щом Ийт излиза, мъжът казва на Нефес, че вчера е идвал съпругът ѝ. А също така знае, че той е избягал от затвора и полицията го търси, но той не им е казал нищо.

В този момент Тахир се приближава към кафенето и вижда как Ийт търка масите отпред. Тахир въздъхва с облекчение, но не може да се приближи до сина си, тъй като малко по-нагоре от кафето стоят полицаи.

Мурат спи в спален чувал в офиса на Калели. Мустафа и Фатих идват на работа и виждат брат си да спи на пода. Мустафа събужда брат си:

– Какъв герой си, ти г-н Мурат! Взе и отвлече любимото си момиче. Какъв умен човек си. Невероятно умен! Мозък! И какъв е резултатът? Доведе момичето, което обичаш, вкъщи и после какво? Майка ѝ и сестра ѝ дойдоха и я отведоха, а ти просто се скри?!

– Батко, така или иначе тази сватба ще стане. Решил съм това!

– Нашият брат избяга от затвора. Жена му и синът му все още се скитат по улиците. А нашият принц Мурат ще си играе на любов, браво, Мурат, браво!

– Батко, аз не съм направил нищо лошо или неправилно. Направих същото, което направи и батко Тахир. Теб много те е грижа за Тахир, но всички видяхме на какво си способен, когато става дума за жена ти и детето ти. Стреляш веднага, лъжа ли е?

Мустафа удря Мурат по лицето. Мурат гордо вдига глава и отговаря:

-Ето това показва колко съм прав, батко! Благодаря ти!

Мурат изчезва на бегом от офиса на Калели.

Тахир продължава да наблюдава сина си иззад ъгъла. Собственикът на кафенето съветва Нефес заедно със сина си да се махнат колкото се може по-далеч оттук. Нефес хваща сина си за ръка и излиза от кафенето.

На кръстовището Тахир спира колата си близо до Нефес и Ийт. Ийт виждайки Тахир е много радостен, а Тахир хваща сина си и го слага на задната седалка на колата си. Нефес гледа Тахир като онемяла. Тахир моли любимата си да се качи в колата.

Асие забелязва, че свекърва ѝ се е приготвила да излиза. Асие се чуди къде отива г-жа Сание:

– Затворих си очите за едната, няма да го направя и за другата.

Асие не разбира за кого говори свекървата.

Сание върви и си говори сама, че няма да пожертва сина си. Единият са ѝ взели, няма да даде и другия.

Ийт е щастлива, че баща му ги е намерил. Тахир казва на сина си, че е вървял по следите им. Тахир уверява Нефес, че всичко ще бъде наред. Докато се изготвят паспортите, той ще ги скрие на сигурно място, а след това ще избягат в чужбина. Нефес гледа мълчаливо съпруга си. Тахир се обажда на Фикрет.

В това време Ведат седи до баща си. Фикрет моли Ведат да го остави за малко сам. Веднага след като Ведат си тръгва, Фикрет отговаря на обаждането. Тахир му казва, че е намерил жена си и сина си, и се интересува дали е успял да им намери подслон. Фикрет казва на Тахир как да стигне до къщата, която е намерил за тях. Фикрет обещава да им изпрати всичко, от което се нуждаят.

Сание тича към къщата на Дагдевирен. Тюркян излиза на двора и моли жената да мълчи, защото Джемил ще ги чуе. Но Сание вече не може да бъде спряна. Джемил и момичетата излизат на двора. Джемил пита какво се е случило. Сание се обръща към Назар:

– Какво се е случило, попитай дъщеря си. Назар, кажи на баща си, за кого мислиш да се ожениш, след Ведат. Кажи му, че си избрала моя глупав син за тази роля.

Джемил поглежда дъщеря си укорително и ѝ напомня, че я е помолил да изчака поне до смъртта му.

Тахир води Нефес и Ийт в къщата, която Фикрет е намерил за тях. Тахир с изненада вижда, че това не е малка къща, както каза Фикрет, а луксозно имение.

В това време Фикрет моли охраната си да отиде до магазина и да купи хубава храна, която да занесе в къщата на Нефес и Тахир.

Ведат, възползвайки се от факта, че Фикрет е в двора и дава заповеди, бързо влиза в стаята и взема телефона си, който е скрил и записал разговора на Фикрет с Тахир и прослушва записа. Ведат научава адреса на къщата, в която се крие Нефес. Фикрет влиза в къщата.

Ведат дискретно оставя телефона си и се преструва на тежко болен.

Тахир казва на сина си, че е тръгнал по следите му и е намерил всичко, което е оставил за него. Ийт е щастлива, че отново са заедно. Нефес пита тъжно колко време ще бъдат заедно: месец, два или пет. А какво ще стане след това?

Нефес моли сина си да си поиграят на двора.

След като Ийт си излиза, Нефес обяснява на Тахир, че оттук нататък ще се крият не само от Ведат, но и от полицията.

– Да предположим, че заминем за Грузия, Русия или другия край на света. Няма да прикрием следите си от Ведат и от полицията. Тахир, ти никога повече няма да видиш тези места, родината си, роднините и приятелите си, морето си. Няма да ги видиш. Никога няма да ги видиш. Където и да отидем, всеки път страхът ще чука на вратата ни и сърцето ни ще отива в петите. Ще се чудим дали полицията не е дошла в дома ни. Дали няма да ни отведат. Ако в страна, която не познавам, те отведат от мен. Какво ще правя? Добре ами Ийт, какво ще прави без теб? Не можем да бъдем щастливи, като знаем, че семейството ти е нещастно. Не съм избягала заради думите на Сание. По това време много от твоето семейство вече ме бяха приели. Избягах, за да не ги нараня.

– Нефес, всеки човек има две семейства. Първото е това, в което се е родил. А второто е това, което сам изгражда. Нефес, от всички неща, от които се страхуваш, нищо няма да се случи.

Нефес, със сълзи на очи, казва, че е много късно. Нефес слага телефона на масата и обяснява, че Али ѝ го е дал. Телефонът е проследен и Али е на път да арестува Тахир.

В това време Али и подкрепленията му са на път да арестуват Тахир. Али е облян в сълзи и осъзнава, че трябва да сложи белезници на най-добрия си приятел.

Тахир пита Нефес защо е направила това. Нефес, ридаейки, отговаря, че го е направила, защото го обича повече от всичко на света.

Тахир и Нефес чуват гласа на Ийт от двора. Момчето е щастливо да види, че чичо Али им е дошъл на гости. Ийт казва на Али, че баща му и майка му са вътре в къщата.

Нефес поглежда съпруга си и го уверява, че ще избере един ден, който да прекара с него, вместо четиридесет дни, които да живее със страха, че може да ѝ бъде отнет. В това време Ведат се приближава до къщата, в която се крият Нефес и Тахир.

Ведат забелязва полицаите и сина си, които се разхождат в двора. Али чука по вратата, като моли да отворят вратата.

Тахир прегръща Нефес и шепне, че трябва да има друг изход и той много скоро ще го открие.

Нефес излиза и казва на Али, че Тахир си е тръгнал. Али с хората си тръгва след Тахир.

Ийт се приближава до майка си и я пита къде е баща му. Нефес казва, че баща му си е тръгнал. Ийт вика „татко“ и побягва. Нефес тича след сина си, но се спъва на стълбите и пада.

Ийт, крещейки -Татко, къде си?- бяга от пътя и се блъска във Ведат. Ведат гали сина си по бузата и казва: -Аз съм тук, сине. Къде е майка ти?.

Ведат взема ръката на сина си и се приближава до Нефес:

– Както се казва, Нефес, планина с планина не може да се срещне, а човек с човека да. Ти падна ли? Добре ли си?

Нефес не може да се изправи заради остра болка в крака. Нефес казва на Ведат да пусне сина ѝ и да се махне. Ведат протяга ръка към Нефес, за да я отведе в болницата.

Назар и Мерджан се заключват в стаята си. Джемил не разбира как дъщеря му е могла да постъпи така с него. Тюркян моли съпруга си да се успокои. Джемил възнамерява да се разправи с Мурат и напуска къщата. Назар ридае на рамото на сестра си. Тюркян влиза в стаята на дъщерите и моли Назар да се обади на Мурат и да го предупреди да стои далеч от Джемил. Назар се обажда на Мурат, но телефонът му е изключен.

Али с подкрепление преследва Тахир. Али дава заповед да не се стреля по Тахир. Тахир се скрива зад едно дърво и моли Али да разкара полицаите. Али нарежда на полицаите да се върнат в къщата и да пазят Нефес и Ийт.

Ведат, наведена към Нефес, казва иронично:

– И така, отново си избягал от къщи.

– Ние не сме избягали от къщи, а от теб.

– От мен? Но това е невъзможно, любов моя. Ти все още не го разбираш, нали?

Ийт вдига от земята голям камък и го хвърля по Ведат. Камъкът го удря по главата. Ведат се превива от болка и гледа сина си.

Ийт вика:

– Ти, гадно чудовище, остави майка ми на мира. Баща ми ще те хване.

– Ти ли хвърли камък по мен? Как можеш да направиш това на баща си?

– Баща ми е Тахир, а не ти. Ти, отвратително чудовище.

Ведат упреква Нефес, че не е възпитала добре сина им. Ведат иска насила да я ками в колата, но в този момент полицаите се връщат в къщата. Нефес моли полицая Айхан да я закара в болницата.

Тахир се приближава към Али отзад и заплашвайки го с пистолет, го пита дали е върнал колегите си. Али се обръща с лице към приятеля си и го пита какво възнамерява да направи сега. Тахир упреква Али, че е убедил Нефес да го предаде на полицията.

Човекът на Фикрет, който е следи Ведат, съобщава на Фикрет, че Ведат е близо до къщата, която е намерил за Нефес. Фикрет му нарежда да доведе Ведат при него.

Джемил пристига в офиса на Калели и заплашвайки с пистолет, настоява Мустафа да усмири брат си Мурат. В противен случай той няма да се поколебае да го убие.

Мустафа казва на Фатих бързо да намери Мурат и да го доведе при него.

Али се опитва да убеди приятеля си да се предаде на полицията, защото където и да отидат, винаги ще се страхуват, че полицията ще почука на вратата им. Али е сигурен, че един ден на Нефес ще ѝ омръзне тази връзка и любовта им, за която сега са се борили толкова упорито, ще се изчерпа.

-Не, приятелю! Много добре те разбирам какво искаш да ми кажеш, но не днес!

-Тахир, да не се посмял!

-Ако искаш да ме спреш, убий ме! Предварително ти прощавам!

-Тахир, спри или ще стрелям!

Тахир спира и казва на Али, че му повтаря, че му прощава, ако стреля в него.

Али се цели в Тахир, който се отдалечава в гората.

Ще стрела ли Али в Тахир?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.