Тв новини

„Ти разкажи, Черно море“: Бандити отвличат Нефес


Тахир ще стреля по Ведат и ще бъде задържан за това от полицията. Докато Ведат се бори със смъртта, Тахир преосмисля действията си. Сега е ред на Нефес да се бори за любовта. Осъзнавайки, че Ведат няма да се измъкне, тя решава да се жертва в името на семейството си и да изчезне. Сега  Нефес и Тахир ще трябва да се изправят пред опасностите от външния свят. Тахир, след като получава писмо от Нефес, Тахир знае, че тя ще може да избяга от затвора. Тахир не бяга от отговорността си и решава да не се връща, докато не намери жена си и сина си.

Нефес успява да измами уличните бандити, които я отвличат. Тахир се натъква на полицията. Събуждайки се, Ведат разбира, че Нефес е избягала, но няма сили да я търси.

Той ще опита един метод, за да убеди Фикрет да му помогне. Тахир ще тръгне по стъпките, оставени от Ийт. Нефес ще притисне сина си към себе си. Ийт се изправя пред страха да не загуби майка си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Exit mobile version