Тв новини

Телевизионният сериал „Камък ножица хартия“ заема първо място в класацията и променя цялото възприятие веднага!


Големият пробив, който се очакваше в първите 3 епизода на сериала Камък ножица хартия, който току-що стартира по Kanal D, се прояви в четвъртия епизод.

Скокът в рейтингите на сериала, който има силна актьорска база, даде много важна подкрепа за напредъка на проекта.

Сериалът Камък ножица хартия прави силно впечатление с актьорския си състав, състоящ се от известни актьори като Екин Коч, Сера Арътюрк, Озан Гювен, Ханде Атаизи, Бурак Йорук, Хюсеин Авни Данял, Айтач Ушун, Бюлент Сейран.

С въздействието на историята, рейтингите внезапно се увеличиха в 4-ти епизод. Показателно е, че телевизионният сериал Камък ножица хартия, който завърши на първо място в групата AB и се състезава с телевизионния сериал Kuruluş Osman (Основен Осман), отбеляза скок в рейтингите във всички аудиторни групи.

Така стана ясно, че сериалът, който стана втори в групата ABC1 и шести в категорията за всички лица, може да постигне много по-добри резултати през следващите седмици.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.