Тв новини

Тази вечер в „Откраднат живот“: Истински шок и необичаен случай (13 октомври)

Добри новини и разтърсващи открития ще провокират силни емоции в лекарите в „Св. Анастасия“ по време на предстоящите епизоди тази седмица. Доктор Огнянова ще бъде истински развълнувана, когато научи пола на детето си, а колегите ѝ ще превърнат събитието в още по-специален момент за нея и доктор Ковачев. Кая ще се опита да разбере каква е причината за рязкото и студено поведение на доктор Хаджихристев, който все още не е преглътнал чутото в женския разговор. Дали двамата ще успеят да разплетат недоразумението? 

С призовка в ръка за предстоящото дело, доктор Кръстева ще сподели с Жекова притесненията си за дистанцираното поведение на проф. Цонев. Междувременно професорът ще се опита да активизира колегите си в предприемане на сериозни решения за бъдещето на „Св. Анастасия“. Емоциите ще ескалират по време на поредица от сложни операции: доктор Врабчев ще научи причината за операцията на Мирослава, а също така ще се запознае с необичаен случай. Доктор Огнянова ще вземе решение да влезе в травмираща операция – на операционната маса ще се озове човек, който ще я върне към най-тъмните ѝ спомени.    

Резултати от изследвания в болницата ще предизвикат истински шок за Петмезов, който ще бъде поставен пред критични решения. В отчаянието си той ще се обърне към доктор Наков за един от най-важните съвети в професионалния си път.  

Exit mobile version