Тв новини

Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“


На излизане от ресторанта Зейнеп, Баръш, Нермин, Гюлбин и Тарък са забелязани от журналисти, които настояват да ги снимат и да вземат кратко интервю от Зейнеп в качеството й на нов управител на компанията на Нермин. Гюлбин незабелязано се отдалечава, но Тарък е принуден да остане с новите си съдружници и с неохота се съгласява да бъде фотографиран.

По-късно Гюлбин информира Мелтем за срещата с медиите. Мелтем я уверява, че ще се погрижи снимките на Тарък да не бъдат разпространени в публичното пространство, но гневно предупреждава Гюлбин и Тарък да бъдат по-внимателни, за да не ги разобличат.

Зейнеп и Баръш провеждат емоционален разговор насаме в градината на имението. Тя му благодари, че е проявил търпение към чувствата й след смъртта на Мехди. Баръш на свой ред я уверява, че винаги ще я подкрепя и разкрива подозренията си относно намеренията на Тарък. Зейнеп му обещава да бъде предпазлива и го умолява да е до нея в новото й начинание.

На сутринта Сакине разпитва Нермин за новите приятели на дъщеря й. Нермин я уверява, че двамата са порядъчни личности и предлага да ги поканят на вечеря. Емине с вълнение показва на Зейнеп и майките й, че снимките на Зейнеп и Баръш са публикувани във всички медии.

Али Ръза настоятелно убеждава Баръш да посетят семейството на Зейнеп, за да поискат официално ръката й. Баръш изтъква пред вуйчо си, че идеята не е добра, тъй като в момента Зейнеп е прекалено ангажирана с новата си работа. Тарък посещава Нермин под претекст, че желае да обсъдят служебен въпрос, но умело се опитва да я съблазни. Мелтем и Гюлбин се срещат, за да обсъдят изпълнението на плана си. Гюлбин признава пред Мелтем, че за нея е огромно изпитание да е толкова близо до сестра си. Разкрива й, че Нермин първоначално е пожелала да се грижи за нея самата, но Сакине не е позволила голямата й дъщеря да бъде отведена. Гюлбин споделя с Мелтем и разочарованието си, че Зейнеп не я потърсила, когато е пораснала и е станала адвокат.

Баръш придружава Зейнеп на заседание във фирмата, на което Нермин я представя пред служителите си. Зейнеп държи реч, с която уверява всички, че компанията навлиза в нов етап от развитието си. Обявява, че приближените на Екрем са били уволнени и че Тарък ще е новият й консултант. По-късно Зейнеп споделя с Нермин и Баръш, че медиите настояват да направят репортаж за плановете й като управител, а те я уверяват, че ще се справи безпроблемно с изявата.

Сакине, Султан, Али Ръза, Нух, Емине и Саваш се заемат с ремонта на ресторанта. Саваш с усилия прикрива ревността си от близките отношения на Емине и Нух. Султан и Сакине обсъждат дали да се обадят на Джемиле, за да я убедят да се завърне при Нух. Баръш и Зейнеп посещават заведение, а по-късно към тях се присъединяват Тарък и Гюлбин. Тарък ловко убеждава Зейнеп да наеме Гюлбин на работа във фирмата. Поведението му засилва подозренията на Баръш, но Зейнеп откликва на предложението на Тарък и отправя покана към Гюлбин да работят заедно. Гюлбин инсценира известно колебание, след което приема.
Султан и Сакине предлагат на Али Ръза да приготвят различни ястия за близките си и заедно да решат кои от тях да бъдат включени в менюто на ресторанта. По време на интервюто си пред медиите Зейнеп е смутена от въпрос, свързан с Мехди и брака им.

Тя овладява емоциите си и подчертава, че бившият й съпруг е бил добър човек, който е допуснал грешки заради неконтролируемия си гняв. Зейнеп уверено заявява, че въпреки всичко трудности в миналото й е успяла да продължи живота си. По-късно журналистката настоява да направи снимки на Зейнеп с Нермин и Баръш. Зейнеп предлага на Тарък също да присъства на фотосесията, но той тактично отказва, с което отново предизвиква съмнения у Баръш.
Саваш установява, че Емине е допуснала грешка в изпълнението на служебните си задачи и двамата влизат в конфликт. По-късно Саваш с раздразнение наблюдава Нук и Емине, които заедно ремонтират осветлението в ресторанта. Огорчен, Саваш заявява на Али Ръза, че желае да се прибере в имението.
Баръш се свързва с ръководството на медията, публикувала снимките им със Зейнеп, и установява, че адвокатката на Тарък се е обадила в редакцията с молба негови фотографии да не бъдат разпространявани в интернет. Али Ръза информира Баръш за странното поведение на Саваш и Баръш се отправя към имението, за да разговаря с брат си.

Емине разкрива пред Нух, че отношенията им със Саваш са обтегнати заради работата в кантората. Тя признава, че се чувства недостойна за длъжността, която заема, тъй като няма нужната квалификация. Нух я утешава и я уверява, че тя е много способна и отговорна личност. Емине на свой ред предразполага Нух да й разкрие чувствата си след смъртта на Мехди и заминаването на Джемиле. Нух признава разочарованието си, че Джемиле е отхвърлила любовта му. Емине е трогната от признанието му и го уверява, че тя и близките му няма да го изоставят сам.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.