Актьори

Таро Емир Текин във втория сезон на „Рибарче”


Вече е ясен новият проект на атрактивния 26-годишен актьор Таро Емир Текин за есенния сезон. Артистът,  който впечатли българската публика в образа на Селчук в рейтинговата драма „Мрежа от лъжи”, се присъединява към екипа на втория сезон на хитовата поредица „Рибарче”.

Синът на звездата Шевал Сам ще се превъплъти в образа на внука на Халис Ага (Четин Текиндор) и братовчед на Ферит (Мерт Рамазан Демир). Известната актриса Бинур Кая (Назире – „Брак с чужденец”) е избрана за екранна майка на Таро.

Според публикации в турската преса сценаристите на сериала са взели под внимание критиката на почитателите и са прекратили сюжетната линия със Сафет, който в последния епизод на първи сезон прострелва Ферит. Това е и причината Тарък да стане част от втория сезон на проекта.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Последният сериал на Таро е романтичната сага „Приказка за феята”, в която с Алина Боз (Азра – „Не пускай ръката ми”), изпълняват главните роли. Сериалът не постига очаквания зрителски интерес и снимките в южната ни съседка са преустановени след излъчването на 13-и епизод.

Сърцето на харизматичния актьор все още е свободно. Преди няколко месеца той прекрати седемгодишната си връзка със София Катц. Таро отказва да коментира причините за раздялата им.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.