Актьори

Талат Булут в новия сериал „Капан“ отново ще демонстрира сила, мощ и контрол


Първият епизод на сериала „Капан“, който привлича вниманието към своя оригинален сюжет и напълно нов стил на повествование, започнаха.

Акън Акынозю, Бенсу Сорал, Талат Булут и Ръза Коджаолу играят главните роли, Айтач Чичек ще режисира, а Ейлем Джанполат, Айшенур Шик и Али Йоруколу пишат сценария.

В новия сериал „Капан“ главните роли ще изпълнят Талат Булут и Акън Акинозю. В лентата „Капан“ Акън Акинозю ще играе ролята на адвоката Умут, а Талат Булут ще играе ролята на бизнесмена Демир Гюмушай. Сериалът ще разкаже впечатляваща история за отмъщение. Актрисата, която ще даде живот на половинката на Акинозю е Бенсу Сорал. Една от успешните актриси от младото поколение Илайда Чевик се присъедини към проекта и ще бъде приятелка на Демир Гюмушай.

В сериала „Капан“ Илайда Чевик ще даде живот на любимата на Демир Гюмушай, който ще се бори за сърцето й и ще я защитава. Героят на Талат Булут отново ще се „уреди“ с млада любима, както в сериала „Опасно изкушение“. 66-годишният актьор ще си партнира с 27- годишната Илайда Чевик. Турските продуценти явно не могат да понесат  актриси над 45 години да играят любими на някого.

Критичната възраст е 32 години за жените. А мъжете актьори до живот могат да се подвизават като любовници на екрана. Особено пък, ако те са бизнесмени. Така е и в „Капан“, героят на Талат Булут ще се изявява като разрушител на дамски сърца, с предпочитание те да са под 30 години.

Какво да се прави, явно този модел е печеливш и продуцентите го налагат смело на екрана.

Поредицата ще представлява спиращи дъха събития, в които има много екшън и интрига. По проекта работи успешната сценаристка Ейлем Джанполат. Илайда Чевик, която ще играе любимата на Демир Гюмушай /Талат Булут/ , ще се появи пред зрителите в ролята на Луна.

Ще очакваме с нетърпение сериалът „Капан“ да се появи на екрана.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.