Епизоди

Свободна да избира – Сезон 1 Епизод 103


Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Семейство Шах се готви за 50-годишнината от сватбата на Лила и Хасмук. Вижте какво ще се случи в епизод 103 на индийския сериал „Свободна да избира”.

Кавия казва на Ванрадж, че от известно време се опитва да говори с него, но той я игнорира. Тя му споделя, че е била наранена, че е изолирана от семейството. Ванрадж продължава са я игнорира и получава обаждане. Ануж казва на Анупама, че се радва, че различията ѝ с Лила са се разрешили, и предлага да го отпразнуват с млечен шейк. Той подчертава, че е важно да се ценят малките моменти в живота. Анупама се съгласява и си поръчва млечен шейк. Анудж изразява щастието си, че сутрин е ял шоколад, а сега ще пие любимия си млечен шейк. Анупама обещава да се научи да го приготвя. Ануж анулира поръчката им, когато Анупама получава обаждане от Паахи за родителска среща. Анупама се чуди защо Ануж я подкрепя толкова много. Девика се присъединява към тях.

Анудж споменава, че има среща, и си тръгва. Анупама се замисля за подкрепата на Ануж. Девика я закача и ѝ предлага да се довери на Анудж. Анупама се притеснява, че се възползва от неговата доброта. Девика я успокоява, като намеква, че Анудж може би компенсира факта, че няма собствено семейство. Кинджал се противопоставя на Паритош за липсата на усилия в намирането на работа. Паритош решава да предприеме действия.

Девика казва на Анупама, че е естествено приятелите да се месят в живота на другия. Анупама признава, че се страхува да обича отново. Лила иска да покани Анупама в храма, но Кавия възразява, защото се чувства отхвърлена от собствения си дом. Лила се чуства зле. Хасмух я утешава. Анупама чува разговора им, в който обсъждат самотата си по повод предстоящата им 50-годишнина.

Кавия многократно се опитва да привлече вниманието на Ванрадж, но той я отблъсква, което води до разгорещена размяна на реплики, в която той ѝ казва да не очаква нищо от него. Междувременно Анупама е с децата и възнамерява да си тръгне, но Пахи и Самар я убеждават да остане. Паритош също я моли да остане по настояване на Кинжал. Анупама се обажда на Ануж, за да обсъдят работата, и той се възхищава на способността ѝ да се справя с предизвикателната семейна ситуация с хора като Ванрадж и Кавия. Ануж предлага да ѝ уреди среща с лекар, но тя отказва, чувствайки се неловко заради неговата доброта. Двамата си разменят закачливи шеги, преди да приключат разговора.

Ванадж се присъединява към Анупама и децата и Анупама споделя идеята си за предстоящата 50-годишнина от сватбата на Лила и Хасмух, като предлага да подновят обетите си. Всички се съгласяват и разпределят задачите помежду си. Паритош мълчаливо дразни Кинджал, когато тя говори за разпределяне на домашните задължения. Анупама и Ванрадж закачат Самар, като разведряват настроението. Кавия наблюдава контраста в поведението на Ванрадж с Анупама и със себе си и се чувства огорчена. Паритош си тръгва разтревожен. Анупама се опитва да разсее напрежението, като споменава котка, което води до смях. Те обсъждат плановете за годишнината с Лила и Хасмук, като ги убеждава да се съгласят с идеята.

По-късно Паритош се упражнява, а Кинжал му се кара, че си е тръгнал внезапно. Той реагира отрицателно и Кинжал си тръгва, като му се подиграва. След това Кавия се приближава до Паритош, опитвайки се да го настрои срещу Кинжал, съветвайки го да се съсредоточи върху кариерата си и да загърби връзката им. Тя използва за пример привидно доволния живот на Ванрадж и Анупама. Междувременно Лила и Хасмук си спомнят за брака си, чувствайки се благословени, че имат своите деца.

Хасмук закачливо флиртува с Лила, а Анупама се присъединява към тях, като подигравателно намеква, че си тръгва. Тя моли за сватбеното им облекло, за да го промени за подновяването на обета, пазейки спомените. Докато си тръгва, тя чува как Кавия спори с Ванрадж за това, че не я е включила в плановете за годишнината. Ванрадж заплашва да премести събитието на друго място, дори обмисля да напусне къщата със семейството, което шокира Кавия.

Ванрадж грабва една възглавница и тръгва да спи на друго място, като предупреждава Кавия да не пречи на събитието или да се изправи пред гнева му. Междувременно Анупама приключва със задачите си и пише на Ануж, след което започва да шие дрехите на Лила и Хасмук, надявайки се нещата да се подобрят. Ануж пристига в паника, приемайки текста на Анупама за сигнал за бедствие, свързан с крадец. Анупама осъзнава недоразумението, дължащо се на автопоправката, и се кара на смартфона си, трогната от загрижеността на Анудж. Ануж предлага да помогне с шиенето, разкривайки уменията си в бродирането. Анупама го разпитва за това кога е бродирал преди, което кара Анудж да избегне въпроса. Те се шегуват, докато шият, докато Ванрадж и Паритош размишляват върху думите на съпругите си, което кара Самара да смята, че те са огледало един на друг.

Ванрадж насърчава родителите си да се наслаждават на приготовленията, направени от децата им. Анупама бърза да отиде в къщата на Шах, след като е приключила със задачите си. Лила ѝ предлага вода, а Анупама обявява плана си да остане два дни, търсейки одобрението на Ванрадж. Ванрадж се съгласява и я убеждава да не се притеснява за Кавия. Анупама предлага да направи мехенди за Кавия и предлага предсватбена фотосесия, с което първоначално смущава Лила и Хасмук, които по-късно се съгласяват.

Докато смила мехенди, Анупама отхвърля предложението на Кинжал да ѝ помогне, изразявайки радостта си, че ще допринесе за сватбата на Лила и Хасмук. Кинджал споделя желанието си да бъде щастлива един ден, което подтиква Анупама да я изпрати да помогне за фотосесията. Кавия се изправя срещу Анупама, претендирайки, че е собственик на къщата, но Анупама изтъква важността на семейните връзки и я отхвърля.

Семейството се подготвя за фотосесията. Лила и Хаасмук изразяват разочарование от отсъствието на Доли, Санджай и Байлу. Настроението им обаче се подобрява, когато те пристигат. Лил се извинява на Доли и Санджай, които любезно приемат извинението ѝ. Лила благодари на Анупама за усилията ѝ.

Кавия се чувства раздразнена от внезапната хармония в семейството, имайки предвид скорошните им конфликти. Нандини разсъждава върху динамиката на семейството, като набляга на прошката и сплотеността. Ванрадж се извинява на Доли и Санджай, които го уверяват в своето разбиране и единомислие. Семейството се събира за фотосесията. Анупама и Кавия стоят настрана. Ванрадж настоява Анупама да се присъедини към тях, но пренебрегва Кавия, което допълнително я дразни.

Тържеството продължава с церемония по мехенди, на която пристигат неочаквани гости – Ануж и чичо му. Лила им се извинява за миналите обиди. Ванрадж се сдобрява с Ануж, изненадвайки всички, включително и Кавия. Тя саркастично нарича семейството хамелеони, очаквайки драма от страна на Ванрадж.

Анупама и Доли са избрани да нанесат мехенди на Лила, докато Ванадж и Санджай се опитват да го нанесат на Хасмук, разкривайки липсата си на умения. В разгара на празненството Анупама и Ануж споделят момент на щастие.