Епизоди

Свободна да избира – Сезон 1 Епизод 101


Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Ванрадж се връща вкъщи и научава за случилото се. Хасмух отказва да се върне в къщата. Вижте какво ще се случи в епизод 101 на индийския сериал „Свободна да избира”.

Анудж разсъждава върху поговорката за изплъзването на езика в състояние на гняв, като за доказателство посочва поведението на Лила. Анупама се страхува от последствията, когато Ванрадж научи за действията на Лила, признавайки недостатъците на Ванрадж като съпруг, но признавайки неговата преданост като баща и син. Тя със сълзи на очи моли Анудж да се върне се прибере в дома си, като обещава да се обади при нужда, и той си тръгва, докато тя тъгува заради унижението на Хасмух.

Междувременно Пахи изразява страха си от Лила пред Кинджал, която се опитва да вразуми Лила, но среща отказ. Доли се разплаква, докато Санджай я утешава. По-късно неспокойният Хасмух изчезва, което подтиква Анупама и Анудж да го търсят. Те откриват, че Хасмух търси информация за работа като охранител, за да не бъде в тежест на Анупама. Трогнати от неговата безкористност, те го завеждат в дома ѝ.

Лила пожелава на семейстовото щастлива нова година, но напрежението се задържа, тъй като Кавия настоява тя да прибере Хасмух обратно в къщата, обвинявайки Анупама за отсъствието му. Лила казва, че Хасмух ще се върне сам. Самар казва, че тя само се заблуждава. Лила се ядосва на Самар. Кавия подстрекава Лила срещу Анупама. Междувременно Анупама, Анудж и чичо му се опитват да развеселят Хасмух. Анудж се ангажира да сподели с Анупама отговорностите за Хасмух, а тя изразява благодарност за подкрепата му.

Лила и Кавия молят Джигнеш да прибере Хасмук. Джигнеш, ужасен от отношението на Лила към Хасмух, прекъсва отношенията си с нея и напуска къщата. Кавия прехвърля вината върху Анупама. Кавия моли Лила да оправи бъркотията, преди да се върне Ванрадж.

Анупама се опитва да развесели Хасмух, като му предлага джелеби, но той отказва. Тя му предлага вместо това рулца със сметана, а Ануж се присъединява към тях, като изразява собственото си предпочитание към тях. Пристига Джигнеш и Хасмух го посреща сърдечно. Джигнеш настоява да остане в къщата и предизвиква смях, когато обърква името на Ануж. Анупама ги уверява, че домът ѝ е отворен и за двамата. Самар се присъединява към тях с бонбони, раздава новогодишни пожелания и допринася за топлината на момента. Анудж наблюдава с усмивка.

Междувременно Хасмух се притеснява, че Ванрадж ще разбере какво се е случило и настоява Джигнеш да не му вдига телефона, за да избегнат конфликт. Влиза Кавия и уверява Хасмух, че Ванрадж няма да разбере нищо, ако се върне в къщата. Тя си спомня за разговора си с Лила, в който я е убедила да се помирят, за да избегнат гнева на Ванрадж. Лила и Кавия се гледат. Хасмух си припомня суровите думи на Лила, но между тях се заражда напрежение. Анупама утешава Хасмух. Ванрадж се обажда на Кавия и Дигнеш, но никой не му вдига. Той решава да се прибере по-скоро.

Лила моли Хасмух да се върне в къщата с нея. Хасмух отказва . Лила обяснява на Хасмух, че го е обидила от гняв. Тя добавя, че той я е напуснал в деня на празника и оправдава гнева си. Лила блъска по вратата и казва, че ако Анупама не ѝ отвори, ще я прокълне. Хасмук предупреждава Лила да не говори нищо срещу Анупама.

Ванрадж се прибира вкъщи и подозира нещо нередно. Паритош избягва въпросите му, което още повече засилва подозренията му. Междувременно, Хасмух казва, че Лила го е унищожила и той не може да се прибере. Лила се притеснява какво ще трябва да каже на сина си. Хасмух ѝ казва, да му съобщи, че него вече го няма. Ванрадж пита Партиош дали нещо се е случило докато го е нямало. Партитош отрича нещо да е станало.

Лила върви по пътя, обсебена от обидните думи, които е казала на Хасмух. Анупама върви след нея и помага, когато за малко да падане. Двете разговарят. Анупама признава гледната точка на Лила, но категорично осъжда действията ѝ спрямо Хасмух, подчертавайки болката, причинена от грубите ѝ думи. Лила плаче.

Междувременно Ванрадж притиска Паритош да му каже истината, защото усеща, че нещо не е наред. Самар, Кинжал, Кавия и Пахи се връщат в къщата, което засилва напрежението. Анупама призовава Лила да бъде търпелива и да изчака гневът на Хасмух да отшуми, като подчертава сериозността на действията ѝ. Лила се разкайва за поведението си и плаче. Анупама я утешава. Лила обяснява защо се е ядосала толкова когато я е видяла с Ануж. Тя моли за помощ за да си върне Хасмук, защото не може да живее без него.

По-късно Ванрадж научава за лошото отношение на Лила към Хасмух и насочва гнева си към Кавия за това, че е позволила на Хасмух да си тръгне. Анупама и Лила чуват как Ванрадж търси Хасмух и се заклева да не яде и пие докато не го върне в къщата.

Ванрадж спира Лила да влезе в къщата и я обвинява за мъката на Хасмух. Той казва на Анупама да си тръгне и разпитва майка си за баща му. Той ѝ се кара. Анупама я защитава и казва, че Хасмух е при нея. Ванрадж ѝ благодари, че се грижи за баща му. Кавия обвинява Анупама за всичко.

Анудж изразява загриженост пред чичо си за продължителното отсъствие на Анупама, подозирайки, че тя може да е с Лила. Той се притеснява, че Анупама преживява емоционални трудности заради последните събития. Чичо ми го успокоява, че те са там, за да подкрепят както Анупама, така и Хасмух. Анудж решава да се обади на Самар, за да разбере какво става.

Междувременно Ванрадж и Анупама влизат в разгорещен спор, подклаждан от провокациите на Кавия. Анупама е несправедливо обвинена, че е разединила семейство Шах, и сочена за причината за раздялата на Хасмух и Лила. Кавия продължава да подстрекава Ванрадж срещу нея. Лила защитава Анупама, поемайки отговорността за заминаването на Хасмух и опитвайки се да успокои Ванрадж. Анудж съобщава на чичо си, че Ванрадж е научил истината и е вбесен.

Въпреки опитите на Кавия да манипулира Ванрадж, той я кара да замълчи и утвърждава властта си. Семейството наблюдава неконтролируемия гняв на Ванрадж, като Пахи отбелязва страха му да не загуби родителите си. Ванрадж забранява на Лила да влиза в къщата, докато Хасмух не се върне. Анупама се противопоставя на решението на Ванрадж, което води до спречкване на вратата.

Когато Хасмух се връща, Ванрадж го кани вътре, но Хасмух отказва, твърдо решен да не се връща в дома на Лила. Въпреки усилията на Ванрадж да го убеди, Хасмух остава твърдо решен. Кавия се разочарова от съпротивата на Хасмух, докато Лила му се извинява и прехвърля вината върху Кавия за това, че я е подтикнала да действа срещу Анупама. Ванрадж порицава Кавия за интригите ѝ..