Тв новини

Свободна да избира – Епизод 148 (Ето какво ще видим) 29-ти май

Чичото на Малвика я съветва да не взема импулсивни решения, което предизвиква напрежение сред присъстващите на коледното парти.

Анупама се намесва, за да успокои огорчената Малвика. Тя обаче внезапно напуска, чувствайки се наранена.

По-късно Малвика упреква Анупама за намесата ѝ, което кара Анупама да ѝ обясни, че различните генерации възприемат нещата по различен начин.

Малвика осъзнава грешката си и се извинява на Анупама за своето поведение. Тя се извинява и на семейство Шах и се връща на партито.

Гопи и Хасмук приемат извинението ѝ с радост. Междувременно Партиош, който съжалява за миналите си действия, изненадва Анупама с искрено извинение и изразява намеренията си да стане по-добър човек.

Трогната от думите му, Анупама го прегръща, а той разкрива, че е научил за измамните намерения на Раки.

Партиош съобщава, че Ванрадж и Малвика са му предложили работа в новата им компания, което предизвиква аплодисментите на семейство Шах.

По време на коледното парти Самар предлага игра, но Малвика прекъсва, за да гарантира възможността на Партиош да се поправи.

След неговото искрено извинение, семейство Шах изразява подкрепата си.

Ануж решава да направи подарък на Малвика преди края на празненството. Гопи, Хасмук и Джигнеш раздават празни кутии с подаръци на различни членове на семейството, символизирайки своята любов и благословия.

Семейство Шах танцува заедно, включително Анудж, Малвика и Анупама.

Самар и Нандини обясняват правилата на играта, а Ванрадж изненадва всички с готовността си да се включи.

Анупама събира смелост да признае любовта си на Анудж.

Семейство Шах играе игра със завързани очи, по време на която Кавия се опитва да сложи венец на Ванрадж, но той я спира.

По време на играта от джоба на Анудж пада плик, който привлича вниманието. Анупама успява да сложи гирлянда на Анудж, но се колебае дали да изкаже желанието си.

От документа става ясно, че Анудж прехвърля собствеността върху компанията на Малвика. Тя реагира остро, но Анудж ѝ обяснява, че ѝ връща това, което ѝ принадлежи.

Малвика изгаря нотариалния акт, но Анудж ѝ заявява, че това е само копие.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.