Тв новини

Ще има изненади в 10-ти епизод на сериала „Бахар“

Сериалът Бахар отново ще привлече милиони зрители с новия си епизод. Напомняме, че проектът е най-успешната продукция за 2024 г., благодарение на впечатляващата игра на Демет Евгар, която се превъплъщава в образа на Бахар. В новия 10-ти епизод ще има важни развития.

Подробностите за това какво ще се случи в 10-ти епизод на сериала Бахар са следните: Връзката на Тимур и Бахар се научава от всички. С разочарованието на Ренгин, тя се опитва да направи правилното нещо за себе си и Парла.

Еврен пада под тежко бреме благодарение на пристигането на снимачния екип в болницата. Той решава да вдигне това бреме за Бахар и предупреждава Тимур. Снимачният екип става свидетел на странни моменти в болницата.

Докато Тимур се опитва да установи баланс със семейството си, Бахар готви голяма изненада за всички!

Актьорският състав на сериала “Бахар”, излъчван по Show TV и продуциран от MF Yapım, включва следните актьори: “Демет Евгар, Буура Гюлсой, Мехмет Йълмаз Ак, Еджем Йозкая, Фюсун Демирел, Elit Andaç Çam, Демирхан Демирджиоглу, Nil Sude Albayrak, Алиса Сезен Север, Хасан Шахинтюрк, Сена миа Калип, Уйгар Йозчелик и Хатидже Аслан.”

Сериалът “Бахар” ще бъде по Show TV с новия си епизод на 23 април, вторник, от 20.00 часа!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.
Exit mobile version