Епизоди

София вкъщи – Сезон 1 Епизод 1 (Онлайн)

Българският сериал „София вкъщи“ ще пренесе зрителите на bTV в колоритния и необятен свят на една от най-успешните компании за търговия с недвижими имоти в България.

Сюжетът разкрива натовареното ежедневие на група млади брокери и техните сложни взаимоотношения в един критичен за компанията период. Когато влиятелният основател и собственик на компанията внезапно умира, неговите най-доверени служители Даниел и Никола неочаквано се оказват начело на фирмата. Ситуацията се променя още по-бързо и се превръща в сложен казус, когато двамата научават за София – незаконната дъщеря и законна наследница на половината от бизнеса на починалия ѝ баща.

София е от онези момичета, които трудно могат да останат незабелязани – тя привлича вниманието с неподправен чар, позитивното си отношение към всичко, което я заобикаля, и носи в себе си щипка лудост. Има силен морален компас, знае как е правилно да се постъпи, но като всеки млад човек, често се колебае и греши. Новината за смъртта на баща ѝ я кара да се чувства виновна, че не е била по-решителна. Ето защо, когато пристига в агенцията, тя вижда в това възможност да опознае баща си и да намери своето призвание – въпреки или благодарение на Даниел и Никола – новите собственици.

Поредица от перипетии, сложни ситуации и приключения поставят героите пред трудни професионални и морални дилеми. Изпълнени с лек хумор, забавни ситуации и неподправена искреност, епизодите изследват различните измерения на това какво е дом и семейството.

Нов, модерен и съвременен, сериалът залага на изцяло нови и свежи лица. В ролята на София изгрява младата и очарователна актриса Владинелла Кацарска, която е завършила „Актьорско майсторство“ в класа на доц. д-р Пенко Господинов. В ролята на един от новите собственици и финансов директор на компанията (Даниел) е актьорът Иван Тодоров, а в тази на новия оперативен директор (Никола) – Никола Парашкевов.