Тв новини

Случилото се в сериала „Рибарче“ оправда критиката на Нургюл Йешилчай

Критиките на публиката към сериала Рибарче (Златно момче) достигнаха ниво на бунт! Сериалът Рибарче, който се излъчва по Star TV в петък вечер, направи грандиозен дебют в първия си сезон.

Дотолкова, че във втория сезон на сериала, който достигна най-добрите рейтинги за сезона, атмосферата се промени напълно.

Във втория сезон на сериала имаше големи промени в историята и след напускането на някои герои бяха направени важни корекции в историята. Публиката обаче не беше много доволна от тази ситуация.

Голяма грешка беше премахването на героя на Пелин, изигран от Буче Бусе Кахраман, от историята, особено в първия сезон поради критиките в социалните медии.

Въпреки че тази грешка беше обърната в началото на втория сезон, тя вече беше направена и страхотната динамика на историята на първия сезон, създадена от напрежението между Пелин и Сейран, не впечатли публиката толкова много този път.

Напоследък зрителите толкова се оплакват от историята на сериала, че това доведе до сериозен спад в рейтингите.

Страници, които критикуват сериала в социалните медии, наскоро обърнаха внимание на проблемите в Рибарче. Феновете на сериала, които оставят коментари на такива критични публикации, също изразяват своите оплаквания.

Фен на сериала получи подкрепа от много хора в социалните медии със следната критика: „Ако не можете да дадете развитие на историята през следващите сезони, напишете добър сценарий за един сезон и го завършете за един сезон, но преди всичко се постарайте окончания. За съжаление разбрах, че недостатъкът на тези сериали са финалите.”

Една от критиките, отразени в социалните медии, беше, че е голямо разочарование, че сериалът Рибарче не се фокусира върху историите на главните герои.

Един зрител казва: „Главният актьорски състав трябва да навлезе в своята история. Нека се запознаем с героите на Абидин, Ифакат, Емин, Орхан, Гюлгюн, Латиф и Шефика. Нека разберем каква е връзката между тези герои и тези в имението. „Тези, които дойдоха за този сезон, изглеждаха зле.“

Много зрители критикуват, че турските сериали започнаха много добре, но историите претърпяха сериозна ерозия в процеса.

В този момент по-смислени придобиват следните думи на успешната актриса Нургюл Йешилчай, която получи много подкрепа в социалните мрежи:

„Когато започнете телевизионен сериал, имате сценарий от 3-4 епизода. Има малко история. Опитвате се да създадете характер. След това минават 10 епизода и този герой започва да говори глупости. Той прави други неща. Така че е напълно противоположно на това, което сте установили. Казвате: „Но аз направих това веднъж, как мога да направя това сега?“ Отговорът, който получавате, е „всичко върви добре, нека не се тревожим много за това“. „Намираш се в нещо, което не искаш.“