Тв новини

„Скъпа мамо“ – нова семейна драма с Мелек от „Намери ме“


Скъпа мамо
BTV
От 28 март
От 16.00 часа
Сериал, Турция
Всеки делничен ден

В центъра на сюжета на новата семейна сага попадат сестрите близначки Джемре и Назлъ, които са разделени при раждането им, но години по-късно съдбите им се пресичат по най-неочакван начин.

Джемре израства в богато и уважавано семейство, омъжва се за собственика на верига хотели Мурат, и всеотдайно се грижи за дъщеричката им Зейнеп, диагностицирана с рядък тип вродено сърдечно заболяване. Нейният осиновител Селим е собственик на престижна болница и й разкрива, че има сестра, след като узнава, че страда от неизлечима болест.

От друга страна Назлъ живее в беден квартал заедно със своя баща Халит, мащехата си Сюнгюл и своята сестра Оя. Халит е осъден да заплати 100,000 турски лири за причиняване на материални щети на работното си място и Назлъ отчаяно се опитва да започне работа, за да погаси дълга му и да осигури средства за неговото лечение. Междувременно Сюнгюл се опитва да уреди брака й с дребния мафиот Рустем, който приема да й плати крупна сума, ако с Назлъ се оженят.

Семейното щастие на Джемре е разрушено в деня, в който тя узнава, че има сестра. Джемре бързо се възстановява след първоначалния шок и решава да се срещне с нея, но в същия ден претърпява тежък пътен инцидент. В колата с нея пътува и най-добрият й приятел Мелих, който загива на място. Джемре е приета в болница и успява да се пребори за живота си, но тогава Мелек, която от години е влюбена в Мурат, хладнокръвно я убива.

Мелек бързо внушава на Мурат, че покойната му съпруга е имала афера с Мелих и го убеждава да се оженят. Докато изглежда, че Мелек е постигнала основната си цел да бъде съпруга на Мурат, в живота им се появява Назлъ, която има свой мотив да стане част от тяхното семейство.

Двойната роля на близначките Джемре и Назлъ е поверена на обичаната у нас актриса Селен Сезгин, която вече впечатли българската публика в образа на жертвоготовната майка Мелек в семейната драма „Намери ме“ (2014 – 2019). Тя доказа и таланта си в комедийна поредица – през 2020 г. вдъхва живот на Седа в романтичната сага „Мистър грешен“ (2022).

Неин екранен партньор е атрактивният Ерол Гедик (Арда – „Навсякъде ти“). Йозлем Саваш, известна на българските зрители като Къймет от „Намери ме“, вдъхва живот на Асуде, майката на Мурат.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК