Тв новини

„Скъпа мамо“: Кой е влюбен в Назлъ?


Адвокатът идва при Керем и майка му с подготвен доклад от аутопсията. Както се оказва, починалият мъж, когото взели за Рустем, е имал инвалидност. Майката на Керем отговаря, че Рустем никога не е имал такова нещо. Йълдъз обяснява, че според аутопсията починалият е имал сериозна травма на левия крак. Тогава излиза, че този доклад не принадлежи на Рустем и намереното тяло също не е негово. Керем е шокиран и пита Йълдъз дали наистина е възможно Рустем да е жив?

Йълдъз смята, че докато тялото на Рустем не бъде намерено, не могат да го смятат за мъртъв. Фуркан казва на Назлъ, че тя е много добър човек. Той отбелязва, че тя се е опитала да разбере през какво е преминала Джемре, въпреки че изобщо не я е познавала. Назлъ прави всичко, за да може Зейнеп да има добри спомени за майка си. Назлъ смята, че всеки на нейно място би постъпил по същия начин. Но Фуркан не е сигурен в това и се възхищава на Назлъ. Тя му благодари за топлите думи, след което казва, че трябва да отиде при Зейнеп.

Мелек вижда как Фуркан гледа Назлъ и разбира, че той е влюбен в нея. И тогава тя решава да събере влюбените и така да се отърве от пречката в лицето на Назлъ по пътя към своето щастие с Мурат.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК