АктьориТв новини

Скандал, заради това, че Disney+ ще продължи историята на Йълдъз

Нов филм, озаглавен „Йълдъз“, /в главната роля Еда Едже/ ще бъде пуснат след финала на сериала „Опасно изкушение“ на платформата Disney Plus.

Стана също известно, че новата лента за Disney е временно отложена поради конфликт на графика, защото Еда Едже ще бъде заета със снимките на новия сезон на „Опасно изкушение“.

Вълна от силна критика удари платформата Disney+ в Турция. Обикновените потребители са възмутени от проектите, които се снимат за нея. Ситуацията стана особено утежнена, след като представители на Disney обявиха, че няма да снимат сериал с Еда Едже, както планираха преди, а ще заснемат филм, в който актрисата ще продължи да играе същата роля, която всъщност играе от няколко поредни години по канала Fox в „Опасно изкушение“. Ще има ли обещаните оригинални истории? Едва ли.

Въпреки че вероятно не си струва чакането, изглежда, че платформата е по-загрижена за правенето на пари, отколкото за развитието на индустрията като цяло. Така Демет Йоздемир, като звезда от романтичните сериали, отиде, за да продължи в романтичен сериал за любовта, защото тази тема е по-печеливша. Ханде Ерчел очаква подобен проект, Еда Едже ще продължава с единствената си голяма роля в кариерата си, а Арас Булут Йинемли е поставен в патриотично-консервативна история за Ататюрк, която турската телевизия също може да заснеме.

Зрителите очакват различна тематика да гледат по Diney+, а не копиране на това, което продуцират турските канали. Но на Еда Едже ще й се наложи да продължи с персонажа на Йълдъз и по Disney+, независимо дали ролята вече и е омръзнала и красивата актриса би желала да се изяви с нещо по-различно или не.Ще видим какво ще „предложи“ Йълдъз в новия филм.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.