Актьори

Скандал с Ураз Кайгъларолу и новата му любима

36-годишният Ураз Кайгъларолу се влюби във фотографката Сайна Солейманпур, която е с 8 години по-млада от него. В началото на годината в социалните мрежи той публикува обща снимка с новата си любима, но едва няколко месеца по-късно потвърди пред представителите на медиите, че двамата са наистина заедно.

Често името на Ураз е спрягано с други негови колежки и най-често екранни партньорки, които привлекателният артист, които на по-късен етап той опровергаваше.

Чаровният артист реши да подкрепи новата си любима преди нейната първа самостоятелна изложба като разпространи снимки от тяхна фотосесия. Кадрите предизвикаха истински скандал в южната ни съседка, тъй като обективът на Сайна запечатва как тя е жертва на насилие, упражнено от нейния любим.

Почитателите на Ураз оценяват артистичния елемент, но в коментарите си са категорични, че показваните визуални елементи предизвикват негативни асоциации, че актьорът и половинката му подкрепят физическия тормоз над нежния пол в страна.

По тази причина и Кайгъларолу публикува изявление, в което се извинява за провокираното възмущение и създадена полемика в медиите. “Изпитвам необходимост да отговаря на новите и реакциите за мен в социалните мрежи и пресата. Целта ми беше да подкрепя артистичната работа на специална личност в живота ми. Ако визуалните изображения, които се появиха в резултат на това мое действие, предизвикват дискомфорт в обществото, не мога да приема, че сме създали изкуство. Затова и искам да се извиня, уверявам, че не съм искал да провокирам подобни негативни емоции”, посочва той.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.