Тв новини

Скандал с новия сериал на Езги Шенлер и Фуркан Андъч

Езги Шенлер напусна сериала „Любов на покрива“, където изпълняваше главната роля. Актрисата беше заменена от Селин Шекерджи („Горчива любов“, „Ангели пазители“, „Дъщеря ми“). 

Твърди се, че една от причините Езги да се оттегли е натискът, който феновете на поредицата отказват, тъй като не я мислят за подходяща партньорка на Фуркан Андъч („Навсякъде ти“). Голяма част са на мнение, че Фуркан си отива повече дори с Нилай Дениз („Любов от втори опит“), която също участва в проекта. Последователите не спираха да нападат Езги в социалните мрежи, като тя накрая спря и опцията за коментари. 

Другата причина, за която говорят медиите в южната ни съседка, е неразбирателство между Фуркан и Езги, които в последните седмици са изострили отношенията си, а Фуркан е станал причина тя да бъде заменена от една от най-добрите му приятелки в реалния живот Селин Шекерджи (Селин и Фукан бяха двойка в сериала „Булките бегълки“ през 2014 г. и се харесаха масово на аудиторията). Дали Селин е подходяща заместничка на Езги, времето ще покаже. 

Междувременно Езги качи снимка в Инстаграм, под която написа: „В крайна сметка имат значение само три неща – колко обичате, как живеете и колко грациозно може да се откажете от неща, които не са ви предначертани от съдбата…“

В България Езги е позната от мелодрамата „Приказка за Бодрум“ в ролята на Аслъ.