Актьори

Шефкет Чорух напусна „Опасни улици“ и се включи в нов сериал, заедно с Бахар Шахин


Шевкет Чорух се премести в Бодрум със съпругата си Озге Чорух и дъщеря си Турна за новия си сериал „Синът на стрелеца“.

Известният актьор дава живот на Искандер, сенчест бизнесмен. Снимките на първия епизод от сериала, копродуциран с O3 Medya и Same Film, са към своя край, а сериалът, който ще бъде излъчен по FOX, е планиран за края на март.

Искендер Диарбекир, изигран от Шевкет Чорух, е колоритен персонаж, който дори меси кюфтета за служителите си в своята корабостроителница, а актьорът работи върху кюрдските думи и акценти, за да даде автентичност и достойнство на ролята си.

Стана известно, че и Бахар Шахин ще участва в сериала „Синът на стрелеца“. Тя е позната на зрителите от участието си в сериала „Безмилостен град“, излъчен по bTV.

Поредицата ще бъде транслирана по FOX. Сериалът е продуциран от продуцентската компания O3 Medya. Главната мъжка роля принадлежи на Тимучин Есен. Той е добре познат на феновете на Турдизи с ролите си във филмите „Хекимолу“ и „Гюлпери“. Основният му партньор на снимачната площадка  ще бъде Генджо Озак, който получи слава след участие в проектите „Ямата“ и „Ти си моята родина“. Както стана вече ясно в сериала ще участва и Шевкет Чорух , който преди това е участвал в сериалите „Чакалски танци“, „Опасни улици“ и „Гьонюл“. Шевкет Чорук, които имаше централна роля в „Опасни улици“, се раздели със серила

„Синът на стрелеца“ ще се снима в Бодрум. Събитията в поредицата ще започнат с убийството на сина на много влиятелна личност. Историята разказва за тъмния бизнес на богат човек и неговия наемен убиец.

Жанр: Екшън.

Режисьор: Яъз Алп Акайдин.

Сценарият е дело на Гьокхан Хорзум, създал сюжета на филмите „Сезонът на черешите“ и „В очакване на слънцето“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.