Тв новини

Шахика се завръща в „Опасно изкушение“


Въпреки новината за финала в края на май, сериалът „Опасно изкушение“ отново шокира зрителите си.

Според непотвърдена информация Фатих Аксой и ръководството на телевизионния канал Fox решиха да удължат проекта за седми сезон, тъй като рейтингът се повиши стремоглаво.

Също така във финала на шести сезон публиката ще преживее голяма изненада – завръщането на една от главните героини. Това ще бъде Шахика Екинджи. Ролята се изпълнява  от Несрин Джавадзаде.

Тези дни актрисата Несрин Джавадзаде претърпя инцидент с автомобила, предоставен от спонсорската автомобилна компания.

Актрисата Несрин Джавадзаде претърпя инцидент с автомобила, предоставен от автомобилната компания, която й е спонсор.Актрисата, която удари колата на излизане от паркинга на апартамента, където живее, се обади във фирмата и обясни ситуацията.

Според новините на Posta, марката е дала още един автомобил на Джавадзаде.

Несрин Джавадзаде (на азербайджански: Nəsrin Cavadzadə; родена на 30 юли 1982 г.) е турска актриса от азербайджански произход.

Биография

Несрин Джавадзаде е родена в Баку, Азербайджанска ССР (сега Азербайджан ). Тя се премества в Истанбул с майка си на 11-годишна възраст.

Джавадзаде посещава Özel Bilgi Lisesi в Şişli за средно образование и се записва в драматичния клуб, след средното училище тя посещава Şişli Terakki Lisesi, където става част от драматичния клуб, докато учи, тя  направи пет късометражни филма, които бяха показани на местни и международни фестивали, включително Berlinale Talent Campus, и получиха различни награди.

След като завършва гимназия Şişli Terakki, тя се записва в университета Мармара , факултет по изящни изкуства, отдел за кино и телевизия. Тя прави своя телевизионен дебют в Yersiz Yurtsuz и след това се появява в различни телевизионни сериали, включително Samanyolu , The Girl with the Red Scarf , Ağır Roman Yeni Dünya , Görüş Günü Kadınları и Küçük Ağa .

Тя беше наградена от Международния филмов фестивал Golden Orange в Анталия за най-добра актриса в поддържаща роля за изпълнението си в To Better Days през 2011 г. и за най-добра актриса в The Lamb през 2014 г.

Тя е внучка на видния азербайджански учен Мирмаммад Джавадзаде.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.