Актьори

Шафак Пекдемир към репортерите: Момчета, не ме погребвайте!

Голям скандал избухна с Шафак Пекдемир и втория режисьор на сериала  „Опасно изкушение“ Оулджан Акай, когато двамата бяха заловени заедно на вечеря, докато снимаха сериала. Режисьорът нападна журналист.

След избухването на скандала поради факта, че Оулджан Ерен Акай, вторият режисьор на сериала „Опасно изкушение“, беше видян с Шафак Пекдемир в много интимна атмосфера (режисьорът има жена и дете), след което той започна бой с журналисти, имаше жестоки последици за двамата. Причината беше,“незаконната“ им връзка.

Какво се случи впоследствие? Компанията Medyapım уволни незабавно режисьора и снимките продължиха под ръководството на Едже Ердек Кочоолу.

Ето подробности от случаа:

Актрисата Шафак Пекдемир – Зехра от сериала „Опасно изкушение“, която се разведе със съпруга си, адвоката Бурак Мергу през 2018 г., беше в центъра на скандал, когато камерите я заснеха с Оулджан Ерен Акай, сърежисьор на сериала „Опасно изкушение“, в Джихангир.

Режисьорът вижда камерите и нападна журналистите… Твърди се,

че младежът е бил под въздействието на алкохол, след което  посяга на пресата и засипва с ругатни репортерите.

В онази изпълнена със събития вечер приятеля на Шафак, който бил пиян, ритнал репортера на Kanal D Баръш Агъл. Въпреки че Шафак се опитва да успокои участниците, тя не успява.

Актрисата последва своя приятел, който направи сцената в колата, но след известно време Шафак се връща, за да говори с репортерите:

Шафак казва: „Момчета, извинявам ви се. Моля, не преувеличавайте този въпрос! Разбира се, че сте прави, не ви казвам дали да използвате снимките или не, но моля, не ме погребвайте.“

Поради тази ситуация настъпва бъркотия на снимачната площадка. Шевал Сам си взела почивка и отказала да коментира случая. Съобщила на журналистите, че ще изнесе концерти, докато нещата не се подредят в екипа.

Медиите твърдят, че в режисьорът е в процес на развод със съпругата си, а от 2020 година излиза с Шафак Пекдемир.

Шафак Пекдемир напусна „Опасно изкушение“ след края на 4-и сезон. Героинята й Зехра загива след експлозия.

Шафак  продължи кариерата си с участието й в поредицата „Лъжци и свещи“.

А в момента актрисата снима в друг сериал „По-красива от теб“.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.