АктьориТв новини

Сериалът „Разузнаване“ продължава да събира известни имена! Илкер Аксум също се присъедини към сериала.

Телевизионният сериал Разузнаване (Teşkilat) , излъчван по TRT 1 и привличащ милиони зрители всяка седмица, продължава да оставя своя отпечатък и в неделя вечер.

Много стойностни имена присъстват в актьорския състав от началото на сериала, който продължава да привлича вниманието на милиони зрители и с четвъртия си сезон. Докато много от тези актьори продължиха сериала, имаше и много актьори, които напуснаха.

След Мурат Йълдъръм, който беше включен в проекта през миналия сезон, Айбюке Пусат продължава да участва в историята като главна женска роля в началото на този сезон. Трябва също така да отбележим, че майсторът на актьора Илкер Аксум направи значителна изненада, като се присъедини към актьорския състав на сериала.

Нови фронтове се отварят в спиращата дъха битка на Ömer Atmaca и отбора Разузнаване срещу врага. Към актьорския състав на сериала се присъедини успешният актьор Илкер Аксум. Аксум ще заеме мястото си срещу Тешкилат с образа на Камбур, гениален стратег.

Hunchback добавя към своята армия специални войници, обучени в Адската яма, ръководени от капитана, и наема войниците за организацията, която иска. След като се изправи срещу Ömer Atmaca, цялата мотивация на Kambur ще бъде да унищожи Ömer и неговия екип.

Разузнаване с новия си епизод в неделя, 28 януари от 20.00 часа по TRT 1…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.