Тв новини

Сериалът „Боровинков сироп“ не може да конкурира сериала „Бахар“ в битката за рейтинг!


Рейтинговата конкуренция между турските сериали продължава на пълни обороти. Особено сериалът Боровинков сироп, който впечатли много голяма публика от миналия сезон, започна да изостава в рейтинговата конкуренция сред всички продукции.

Загубата на рейтинги, особено в 56-ия епизод, както за всички индивиди, така и за групи от ABC1, може да е индикация, че публиката започва да се разболява в момента на историята. Тази ситуация може да се прояви по-силно с курсовете, получени следващата седмица.

Серията, която е номер едно в петък вечер, е номер едно за деня във всички категории, групи AB и ABC1, и не изглежда възможно тази ситуация да се промени.

Въпреки това, когато се вземат предвид телевизионните сериали, излъчвани през цялата седмица, има и продукции, които надминават сериала Боровинков сироп и могат да получат по-висок рейтинг.

Сериалът Бахар се откроява като най-успешната продукция за сезона, постигайки двуцифрени показатели във всички аудитории. Сериалът Бахар постига толкова силни рейтинги, че на този етап конкуренцията дори за сериала Боровинков сироп вече не изглежда възможна. Ако сериалът Бахар не загуби рейтинги, не изглежда възможно Боровинков сироп да бъде на върха на седмичните класации.

Серията Боровинков сироп е; Състезава се за второ място във всички категории с телевизионните сериали Перлени мъниста, Kızıl Goncalar (Червени пъпки) и Gönül Dağı (Gönül Mountain). В тази надпревара се вижда в класациите, че дори малки загуби в рейтинга на сериала Боровинков сироп може да го накарат да изостане от своите конкуренти.

Баръш Кълъч, Еврим Алася, Ахмет Мюмтаз Тайлан, Съла Тюркоглу, Сибел Ташчиоглу, Догукан Гюнгьор, Мюжде Узман и Игит Киразджъ споделят главните роли в сериала Боровинков сироп, продуциран от Show TV, продуциран от Gold Film и продуциран от Фарук Тургут.

56-ти епизод бе белязан от инцидента на Пембе, когато тя падна по стълбите по време на напрегнат спор между Пембе и Алев.

Сериалът, който е на дневен ред всяка седмица в социалните медии, беше в TT списъка на X (Twitter) за около 6 часа с етикет Боровинков сироп.

Боровинков сироп, чийто сценарий е написан от Мелис Дживелек и режисиран от Ketche, продължава да се среща с публиката на Show TV всяка петъчна вечер.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.