Тв новини

Сериалът „Бараж“ стартира от 24 януари по bTV


„Бараж“ (Baraj) започва в ефира на bTV!

Турската поредица стартира на 24 януари (сряда) и ще се излъчва всеки делник от 15:00 до 16:00 ч. на мястото на първи сезон на „Мрежа от лъжи“ по bTV.

„Бараж“ беше излъчен два пъти в ефира на bTV Lady, а сега за пръв път ще се излъчва и в национален ефир.

Продукцията на Med Yapım се оглавява от Феяз Думан („Една жена“, „Вътрешен човек“), Биран Дамла Йълмаз („Опасно изкушение“), Бурак Йорюк („20 минути“), Гизем Караджа („Градско момиче“, „Опасна красота“, „Надежда за обич“), Сумру Явруджук („Пепел от рози“, „Стая 309“) и др.

Поредицата се състои от 39 оригинални епизода по 120 минути или от 102 интернационални по 45 минути.

Сериалът върви в Турция от март 2020 г. до май 2021 г. и печели сърцата на милиони зрители в южната ни съседка.

Сюжет:

Историята на Нехир започва в сиропиталище, където среща измамницата Зерин. Зерин я взима под крилото си и я учи как да оцелява, и най-важното – как да мами.

Дуото работи безупречно, но един ден Зерин забелязва, че Нехир си пише с потребител с името Назъм. След голяма кавга между двете Нехир решава да остави стария си живот и да се срещне с Назъм, който все повече ѝ харесва.

Назъм крие лицето си, тъй като има огромен белег, и праща на Нехир снимка на красивия Тарък. Нехир настоява да се срещнат, а Назъм е принуден да представи Тарък, за да не разочарова жената. Назъм е съкрушен, че трябва да наблюдава отстрани как Тарък се среща с любимата му и не може да стори нищо.

Една лъжа ще доведе до различни проблеми, а Нехир ще опита да избяга от тъмното си минало, което изглежда не иска да я изостави. За триото всеки нов ден създава нова мрежа от лъжи и може би истината е единственото нещо, което може да ги освободи, преди нещата да преминат границите на допустимото.

Дали в свят, в който хората се оценяват според външния им вид, любовта ще надделее?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.