Тв новини

„Семейството“: Девин напуска Аслан


Аслан винаги е искал да бъде със семейството си и да се отърве от този живот, който му се е наложило да живее. Но не е могъл да го направи. Той смята, че в това семейство може да се влезе, но да се излезе вече няма възможност.

Аслан казва, че семейството им е било счупено точно по средата. Това е като отрязан явор. Аслан решава сам да направи маса и щом тя е готова, я поставя в къщата. Той смята, че сега отново ще могат да станат семейство около тази маса. Но този път всичко ще бъде по неговите правила. Те ще бъдат като истинско семейство, а не както е било преди. Те няма да се разделят дори за един ден един от друг. С любов, доброта или пък борба, но те винаги ще бъдат заедно.

Но Девин смята, че лепилото, което би могло да залепи счупеното семейство, все още не е изобретено. Сега те са на различни пътища. Тя се разделя с Аслан, защото ако нещо е научила, то е, че любовта ги убива.

Но когато Девин вижда пред себе си Аслана, тя е много изненадана. Аслан е успял да научи, че любовта ги лекува. Той ще се бори за своето щастие с Девин.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.