Тв новини

„Семейството“: Бягство от затвора

Девин е гневна, когато разбира, че Серхат е освободен. Тя не може да разбере защо Аслан реагира толкова спокойно на това. Девин няма съмнения, че Хюля е имала роля в освобождаването му. Аслан я пита дали хората като тях заслужават да живеят? С действията си Девин дава отговор на Аслан, който той разбира отлично. Джихан помага на Серхат да избяга от затвора, но това е направено само за да може лично да се разправи с него. Аслан се опитва с всички сили да не прилича на баща си. Но ако нещата тръгнат по друг начин и той стане като баща си, всичко ще приключи.

Девин забелязва, че столът й липсва и разбира, че Хюля е наредила да го махнат. Тя се обръща към секретарката си и иска столът й да бъде върнат на мястото му. Хюля пристига в ярост и е готова да съсипе всичко по пътя си. Тя пита Девин дали знае какво я прави част от това семейство.

Девин не разбира какво има предвид Хюля. Жената отговаря, че става въпрос за вината. Джихан поздравява Девин, че наистина е станала част от семейство Сойкан. Хюля, говорейки по телефона, казва, че ако Иляс Корузаде разбере кой е убил сина му, всичко може да завърши с лоши последици.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.