Актьори

Селин Йенинджи ще представлява турското кино в Кан


Голям международен успех за Селин Йенинджи! Турската актриса, добила голяма популярност с ролята си на Санийе в хитовата историческа драма „Имало едно време в Чукурова“ (Bir Zamanlar Çukurova), ще представлява Турция на кино-фестивала в Кан тази година.
34-годишната Селин получава възможността да присъства на най-престижния филмов фестивал в Европа благодарение на участието си в игралния филм „Дни на засушаване“ (Kurak Günler). Единствен той бе отличен от френското жури сред всички останали турски дългометражни продукции, участвали в предварителния конкурс. В него Йенинджи си партнира с популярните си колеги актьори Екин Коч и Селяхаттин Пашалъ.
Селин Йенинджи в момента оглавява новата драма „Детето е майчина тайна“ (Annenin Sırrıdır Çocuk), излъчваща се всяка сряда вечер в Турция по TV8. С ролята си на Мерием в нея тя се радва на голям интерес и в родината си, бивайки една от най-коментираните в социалните мрежи актриси в южната ни съседка.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.