Тв новини

Сехер умира, а в третия сезон на „Наследство“ я замества Нана Стамболишвили


Какво се случва след смъртта на Сехер с Яман и Юсуф в сериала „Наследство“?

Яман, който мисли, че е намерил щастието си в брака си със Сехер преживява голяма драма. Животът му се преобръща с главата надолу след смъртта на Сехер, а от друга страна, малкият Юсуф, който след майка си губи и леля си, загубва всякаква сигуронаст в невръстната си възраст. Историята на Яман и Юсуф, която е изпълнена с голяма болка след смъртта на Сехер, продължава с търсенето на щастието. Екшънът в сериала, който се следи с нетърпение от зрителите, се увеличава в третия сезон.

Сюжет на третия сезон на „Наследство“:

След смъртта на Сехер, Юсуф се затваря в себе си. Яман, който оплаква мъртвата си съпруга, иска да накара любимия си племенник отново да се усмихне, но нито едно от решенията, които прилага не му помагат. От друга страна, сестрата на Азиз тръгва по следите на убиеца на брат си. Нана, която събира парчетата, достига до истинския убиец на Азиз, Топал. Топал използва ситуацията, за да каже на Нана, че убиецът е Яман. Нана, която е настроена против Яман, влиза в конака като детегледачка на Юсуф. Как ще повлияе тази непозната, която изведнъж влиза в живота им, на Яман и Юсуф? Ще види ли Нана истинското лице на Топал? Ще се усмихне ли отново лицето на Юсуф, който е затворил сърцето си към света? Всичко това и още много ще бъде предоставено на зрителите на „Наследство“ по Nova.

Ролята на детегледачката на Юсуф ще се пресъздаде от грузинския топмодел и бизнесдама Нана Стамболишвили.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.