Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 94 (Ето какво ще видим) 27-ми март


Медиха е все по-неразположена, не намира нищо интересно за правене, казва на Наджие, че проблемите с Джан, Елиф и Наджи са я подлудили, след това чува серенада отвън. Наджи чака пред вратата, паднал на колене и с букет цветя в ръка за Медиха. Пред къщата чака лимузина.

Наджи казва на Медиха, че ще я заведе в най-луксозните курорти в Турция. Медиха е много доволна от жеста на Наджи и тръгва с него.

Айшегюл пише имейл на госпожа Дениз, която всъщност се оказва на Мурат. От нейно име той пише, че вечерта има изложба и я кани в галерията. Мурат е много развълнуван от срещата. Айшегюл се облича и излиза.

Джан отива при Елиф, двамата се карат и той ѝ казва, че е направил всичко, което е поискала.

Наджи и Медиха отиват в луксозен ресторант. Пиленцето поръчва най-скъпите ястия.

Айшегюл се появява на откриването на галерията, за да се срещне с Дениз. Там обаче среща Мурат, който я поздравява и си тръгва.

Айшегюл разбира, че Мурат е спонсор на изложбата и трябва да го интервюира.

Елиф се опитва да говори с Джан. Напомня му, че той я обича от дете. Джан твърди, че това вече е минало. Елиф му заявява, че или ще е с нея, или ще умре.

Айшегюл отива на масата на Мурат за интервюто. Мурат ѝ казва, че му липсва и мисли само за нея. Айшегюл се ядосва и си тръгва, но си забравя дневника.

Наджи иска сметката в ресторанта, но няма достатъчно пари да плати. Той моли Медиха да му помогне, но и тя няма пари.

Джан отива при Айшегюл, но нея я няма. Навън вали проливен дъжд. Айшегюл стои пред една сграда. Мурат спира пред нея и я моли да му позволи да я закара вкъщи.

В ресторанта Медиха упреква Наджи, че я е довел в скъп ресторант, без да може да плати. Медиха припада от срам.

Мурат довежда Айшегюл вкъщи, вижда колата на Джан, пита го какво прави там. Мурат казва на Джан да отиде при жена си. Айшегюл им казва да спрат, след което тайно казва на Джан, че на другия ден Елван ще вземе Исо. Моли го да се върне при Елиф, за да не заподозре нещо. Мурат ги наблюдава и усеща нещо.

В ресторанта Медиха и Наджи започват да мият чинии, за да си платят сметката.

На следващия ден Джан взема рано Айшегюл. Той я пита за Мурат и тя обяснява, че са се засекли на изложбата. Джан отговаря, че търпи Елиф само заради Исо.

Медиха се прибира рано и Исмаил я моли да му направи чай.

Дядо Исмаил, Джан и Айшегюл отиват в Агенцията да видят Исо.

Айшегюл се колебае дали постъпва правилно. Исмаил ѝ казва, че има два избора – или при Елван, или при Елиф.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.