Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 92 (Ето какво ще видим) 25-ти март


Елиф показва на Мурат снимките на Джан и Айшегюл, които наетият от нея мъж е направил и публикувал в социалните мрежи. Той се ядосва, но Елиф отговаря, че трябва да продължат.

На закуска Исмаил казва на Медиха, че трябва да спаси Джан от Елиф. Тя ѝ се обажда и Медиха ѝ казва, че Наджи няма да се откаже. Медиха има нова идея.

Гюлендам вижда снимката на Джан и Айшегюл.

Медиха се среща с Наджи и му нарежда да не свидетелства срещу Елиф. Той твърди, че е обещал на Исмаил. Пиленцето му предлага да отидат някъде, където да бъдат сами.

Елиф посещава Айшегюл и я заплашва, че ако Джан продължи да иска развод, ще подаде жалба в Агенцията за закрила на детето, за да ѝ вземат Исо. Гюлендам чува разговора.

Джан и Исмаил чакат Наджи в офиса на адвокат Иляс. Медиха отива с него в хотела и го съблазнява. Наджи се обажда на Исмаил, за да каже, че няма да свидетелства. Медиха го заключва в стаята. Наджи се чуди какво се случва.

Айшегюл се среща с Джан в едно кафене и заявява, че иска да се разделят, защото няма сили да се бори. Той се опитва да я успокои и ѝ казва, че всичко ще е наред. Айшегюл отговаря, че любовта не може всичко. Тя си тръгва, а Джан се разхожда на брега на морето, обещава си, че няма да се откаже от Айшегюл.

На следващия ден Джан отива в дома на Айшегюл. Тя не му казва защо иска да се разделят.

Гюлендам казва на Джан, че отиват на разходка с Исо в парка. Айшегюл не иска Джан да идва с тях, но той все пак го прави.

Гюлендам се обажда на Джан и му казва за посещението на Елиф.

Елиф се среща с приятелките си в града. Джан ѝ се обажда и ѝ казва, че трябва да говори с нея.

Айшегюл обещава на Исо, че няма да го даде на никого.

Джан се среща с Елиф и я пита пред приятелките ѝ с какво е заплашила Айшегюл и защо е толкова жестока, след което ѝ казва, че дори да създава проблеми на Айшегюл, той ще бъде до нея. След като Джан си тръгва, Елиф се обажда на адвоката си.

На другия ден Джан отива при Айшегюл и ѝ казва, че я обича, тя избухва в сълзи и му казва, че не бива да са заедно. Джан ѝ казва, че и двамата искат да бъдат заедно, иска да я целуне, но Елиф звъни на вратата, придружена от служителката от Закрила на детето.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.