Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 91 (Ето какво ще видим) 24-ти март


Гюлендам идва със списание, в което пише за романа на Айшегюл, озаглавен „Понякога любов“.

Мурат също чете статията и се вълнува.

Гюлендам поздравява Айшегюл, след което двете си играят с Исо.

Исмаил отива да се срещне с Наджи в парка. Наджие съобщава на Медиха и тя се чувства зле.

В парка Исмаил показва на Наджи куфарче, пълно с пари, и му казва, че ще му ги даде, ако помогне на Джан да се разведе с Елиф.

Наджи отговаря, че не иска пари и че за него има значение само любовта. Тогава Наджи се обажда на Медиха и ѝ казва, че Исмаил е приел брака им. Когато го чува, Медиха припада.

Исмаил се обажда на Джан и му казва, че Наджи му е обещал да му помогне. Джан отива при Айшегюл. Тя много се радва да го види и го прегръща. Джан крие какво е поискала Елиф.

Исмаил разговаря с Медиха, тя не може да повярва, че той е съгласен с брака ѝ с Наджи. Исмаил ѝ признава, че Наджи ще свидетелства за фалшивата бременност. Медиха припада.

Двама водопроводчици, изпратени от Елиф, идват в дома на Айшегюл, казват, че са дошли да направят необходимите промени за момента, когато къщата ще стане нейна собственост.

Джан им плаща да си тръгнат, но Айшегюл го пита какво се случва.

Елиф чете написаната статия в списанието от Айшегюл и се ядосва.

Айшегюл разбира за искането на Елиф и че Медиха е дала този съвет.

Айшегюл излиза в градината с Джан и си спомня как преди построяването на къщата тя и родителите ѝ са оставили отпечатъците си на тротоара. Малката се ядосва и иска да говори с Елиф.

Медиха предупреждава Елиф, че Наджи ще я издаде.

Айшегюл пристига в къщата на Елиф. Джан също пристига и ги чува да се карат. Айшегюл казва на Елиф, че няма да ѝ вземе къщата и няма да се откаже от Джан, ще го чака колкото е нужно.

Айшегюл си тръгва с Джан, но не забелязва, че някой ги снима.

Медиха се среща с Наджи и му забранява да разказва за фалшивата бременност, но той ѝ казва, че ако не го направи, баща ѝ няма да им позволи да бъдат заедно.

Вечерта Елиф отива в къщата на Мурат и му разказва за плановете на Медиха за къщата.

Джан и Айшегюл са сами и се чувстват много добре заедно, но са прекъснати от плача на Исо.

Мурат продължава да крои планове как да раздели Джан и Айшегюл, след това се обажда на адвоката си и пие с Елиф. Мурат уверява Елиф, че има нещо много по-ценно за Айшегюл от къщата – детето.

Джан и Айшегюл заспиват, държейки Исо в ръцете си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.