Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 82 (Ето какво ще видим) 15-ти март


Мурат отвежда Айшегюл вкъщи. Тя заспива до Исо. Мурат си тръгва, а след това се обажда на Елиф и я пита дали Джан й е повярвал.

Исмаил идва в болницата да утеши Елиф, говори с Джан за станалото и му се струва, че нещо не е наред.

Исмаил разпитва в болницата за доктор Наджи, но мъжът от отдел „Човешки ресурси“ му казва, че няма гинеколог на име Наджи.

Айшегюл се събужда. Гюлендам вижда, че е тъжна. Исмаил идва да я види.

Джан и Медиха водят Елиф в имението. Джан се грижи много за Елиф, защото съжалява, че е загубила бебето.

Айшегюл обяснява на Исмаил, че тя няма вина и че Елиф никога не е била бременна. Гюлендам потвърждава думите й. Дядото разбира, че всичко е било измама и Наджи е лъгал през цялото време.

Исмаил съжалява. Айшегюл го успокоява и му дава хапчетата.

Джан се обажда на Айшегюл и й казва, че трябва спешно да говори с нея.

Двамата се срещат на брега и си говорят. Джан пита Айшегюл защо е направила такова нещо и защо е трябвало да загуби детето си. Айшегюл се опитва да му обясни, че Елиф го излъга, но той не й вярва. Казва на Айшегюл, че Елиф му е жена, пита я дали не й е жал за нея.

Айшегюл избухва в сълзи, след което се обажда на Мурат пред Джан и му казва да се оженят веднага. Айшегюл си тръгва разстроена.

Дядо Исмаил се обажда на Джан и потвърждава, че Елиф никога не е била бременна.

Айшегюл среща Мурат на скалата. Той й казва, че имат два дни и трябва да купят всичко.

В имението Елиф се преструва на много засегната от загубата на детето, когато Джан идва. Той й казва, че трябва да обсъдят нещо и я взема със себе си в колата. По пътя Джан изпуска нервите си, двамата се карат и за малко да катастрофират. Джан гони Елиф от колата и й заявява, че иска развод.

Медиха стяга багажа си, за да си тръгне, но не може да излезе от къщата, защото Исмаил накара Наджие да заключи всички врати.

Исмаил иска сметка от снаха си за това, което причини на Джан. Медиха се преструва, че съжалява, но Исмаил й казва, че вече не я смята за своя дъщеря и я гони от къщата. Медиха твърди, че няма да се върне, ако сега си тръгне, но Исмаил е непоколебим.

Джан отива в хотел, той е много нервен, звъни на Хандан и я моли за услуга – да му намери жилище. Джан е решен да си върне Айшегюл.

Елиф се обажда на Медиха и я моли за помощ, но тя е в туристическа агенция. Медиха кара Елиф да се оправя сама.

Медиха разбира, че картите й са блокирани и няма пари. Започва да плаче.

Айшегюл избира булчинската си рокля и се подготвя за сватбата с Мурат. Джан й звъни и й съобщава, че ще се разведе с Елиф. Моли я да не се омъжва и й казва, че не иска да я загуби. Тя започва да плаче и не казва нищо.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.