Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 78 (Ето какво ще видим) 11-ти март

Хандан отива в спа центъра, за да говори с Джан за получените оферти. Джан отговаря, че не приема никаква оферта, защото е Джан Текин.

Наджи подготвя стаята си за идването на Медиха. Айшегюл му се обажда и му казва, че има номера му от Исмаил и че го е търсила в болницата, но не го е намерила. Наджи да затваря телефона.

Гюлендам носи чай на Мурат, той й казва да си тръгне по-рано, защото иска да остане насаме с приятелката си. Гюлендам си спомня какво поиска Джан.

Мурат се заема да направи специални приготовления за Свети Валентин.

Медиха се чувства зле, когато Исмаил й казва, че Айшегюл е разпитвала за Наджи.

Гюлендам информира Джан за намеренията на Мурат. Той се ядосва.

Медиха се обажда на Наджи, който я кани на вечеря в дома си, заплашва я, че ако не дойде, ще се обади на Айшегюл и ще й разкаже всичко, което са правили заедно. Медиха отговаря да я вземе в 8.

Исо започва да плаче, Мурат дава знак на Гюлендам да си тръгва.

Айшегюл се съмнява дали иска да е с Мурат, или не.

Джан пристига в къщата, среща Гюлендам, но тя не го пуска. Заедно чукат на вратата, Айшегюл е изумена да ги види.

Медиха отива при Елиф, тя е изумена, когато вижда, че не носи възглавница, за да се преструва, че е бременна. Елиф й казва, че Мурат също знае, че тя не е бременна. Медиха губи ума си.

Джан прави всичко възможно, за да не оставя Мурат и Айшегюл сами, а накрая си тръгва заедно с Гюлендам и Исо.

Притеснява се дали двамата ще бъдат заедно и започва да си говори сам в колата, плаши Гюлендам, след това се обажда на Хандан и я моли да отиде при Айшегюл. Ако провали вечерта им, той ще работи отново с нея.

Елиф чака Джан с подготвена романтична вечеря, но е разочарована, когато вижда, че той идва с Исо и Гюлендам.

Наджи изпраща лимузина да вземе Медиха.

Мурат готви за Айшегюл, тя му благодари за помощта и обсъжда лъжата на Елиф. Мурат й обещава да проучи лекаря и я моли да не казва на никого какво е разбрала.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.