Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 72 (Ето какво ще видим) 05-ти март

Елиф и Медиха са разтревожени. Айшегюл напуска стаята и отива при Исо. Тя казва на Гюлендам, че помни всичко. Хандан я моли да се захваща за работа, но Айшегюл се ядосва и гони всички от къщата.

Джан си тръгва, без да чака Елиф. Медиха пита Айшегюл дали си спомня какво е обсъждала с лекаря в болницата, Айшегюл си спомня момента, но не и какво е казала.

Медиха излиза от вкъщи и казва на Елиф, че всичко е наред.

Хандан моли Айшегюл да се залавя за работа.

Айшегюл звъни на Мурат и му казва да се отбие при нея.

Медиха и Елиф се радват, че са се спасили от Айшегюл.

Елиф предлага да каже на Джан, че е направила аборт, но Медиха не е съгласна.

Джан отива при чичото на пристанището, кани го да хапнат заедно.

Айшегюл е ядосана на Джан, после си спомня, че се е сгодила за Мурат и започва да плаче.

На лодката Джан се вслушва в съвета на чичото – да има търпение.

Мурат отива при Айшегюл, тя го кани в къщата и се извинява за това как се е държала с него. Мурат я пита дали си е върнала паметта. Айшегюл се извинява на Мурат още веднъж, той й казва, че й прощава и двамата се прегръщат.

Джан остава на кораба с чичото.

Гюлендам благодари на леля си Наджие, че я е препоръчала на Джан.

Елиф отива при Медиха, тя се опитва да я убеди да се откаже от развода, след това обсъжда с нея какво трябва да прави, съветва я да не кани гости у тях, а да се грижи за Исо.

Айшегюл държи Исо в ръцете си и започва да пише. Гюлендам идва и взема детето, за да може да се концентрира върху писането. Джан й се обажда и пита какво правят Исо и Айшегюл. Гюлендам му показва детето чрез видеоразговор.

Медиха продължава да прави планове с Елиф.

Мурат се обажда на Айшегюл и й казва, че му липсва, след което я кани да вечерят заедно. Айшегюл се сеща, че трябва да се срещне с Хандан същата вечер.

Наджи отива да види Медиха, тя иска да го изрита, но Исмаил го вижда. Наджи ги кани на вечеря в ресторант.

Елиф се опитва да угоди на Джан, тя му казва да се обади на Гюлендам и да му покаже Исо. Елиф се преструва, че е много щастлива с момчето. Джан мисли, че тя се държи странно.

Айшегюл идва, облечена във вечерна рокля. Джан я вижда и Елиф се отдалечава от телефона. Айшегюл казва на Гюлендам, че по-късно ще се види с Мурат. Джан я чува и се натъжава.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.