Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 54 (Ето какво ще видим) 16-ти февруари

Исмаил се грижи за детето, а Медиха разказва на Айшегюл за развода с Тахсин и че вече е свободна да се грижи за детето. Дядото се обажда на Джан и му казва, че родителите му ще се развеждат и Медиха стои на главата на Айшегюл.

Тя и Медиха правят списък за пазаруване, накрая Медиха се ядосва и си тръгва. Джан казва на Айшегюл, че той не е виновен.

Елиф кара Наджи да отиде в болницата, защото вечерта тя ще отиде там с Джан.

Вечерта Джан отива в имението и казва на дядо си, че баща му е казал, че няма да промени решението си за развода, след което отива в дома на Айшегюл, за да гледа бебето.

Елиф говори с Наджи и го пита дали всичко е готово, защото иначе тя ще бъде в беда.

Мурат идва да вземе Айшегюл, носи й букет цветя. Айшегюл го кани да пият кафе, за да дразни Джан.

Елиф му се обажда и му казва, че се чувства зле. Джан веднага тръгва. Двамата отиват заедно на преглед. Посреща ги друг лекар, който не е чувал за Наджи. В този момент Наджи се появява и взема Елиф.

Мурат и Айшегюл вечерят заедно вкъщи.

В болницата Наджи преглежда Елиф, след което казва на Джан, че за малко да загуби бебето от стрес. Джан се чувства виновен и се извинява на Елиф, а след това я моли да се омъжи за него.

Тя приема.

Мурат и Айшегюл си прекарват страхотно заедно, но малкият Исмаил започва да плаче. Мурат си тръгва доволен.

На следващия ден Айшегюл приготвя млякото на бебето. Мине идва да го види и иска да го нахрани, успява да го снима тайно, след това се кара с Айшегюл и я предупреждава, че когато вземе бебето, няма да й позволи да го вижда.

Елиф се радва, че се е появила роднина на бебето и ще го вземе.

Джан идва и Айшегюл му разказва за разговора си с Мине. Тримата отиват заедно при майката на Едже, защото малката иска да разбере коя е Мине.

Медиха сменя визията си и се кани да излезе, но е посетена от Елиф.

Елиф й казва за брака, но Медиха не е много щастлива.

Джан и Айшегюл говорят с майката на Едже, за да я убедят да остави малкия Исмаил на тях. Джан се преструва на нейния съпруг.

Мине се среща със семейството, което иска да осинови бебето, и говори с него.

Джан остава сам с майката на Едже и говори с нея за Мине.

Айшегюл отива при Хандан, а Джан се грижи за Исо.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.