Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 52 (Ето какво ще видим) 14-ти февруари

Джан казва на Елиф, че остава да спи при нея.

На следващия ден в имението Исмаил и Медиха се карат. Дядото не смята да остави сирачето на произвола на съдбата.

Мурат отива на гости на Айшегюл, която се мъчи да приспи бебето. Бебето се успокоява, щом той го взема на ръце.

Джан прекарва сутринта с Елиф, Мурат й се обажда и я пита дали е готова да направи това, което са обсъдили, тогава Елиф пита Джан какъв е графикът му за този ден.

Медиха следи Исмаил, който отива на курс за бъдещи родители.

Айшегюл казва на Мурат, че майката на Едже е луда, а вуйчо й не иска да се грижи за детето, тогава Мурат отива до колата и носи подаръците за детето. Той се опитва да се приближи до нея, но Джан се обажда на Айшегюл и тя е принудена да тръгне, защото отива при братовчеда на Ефе.

Джан и Айшегюл отиват заедно с детето, но виждат, че къщата е пълна с деца (пет), а и жена му пак е бременна.

Елиф дава интервю за връзката си с Джан. Тя потвърждава, че чака бебе от Джан.

Джан казва на Айшегюл, че няма да намерят никой надежден, който да се грижи за детето.

Мурат се среща с адвокат, който му казва, че Ефе и Едже нямат други роднини, които биха могли да се грижат за детето, освен майка с психични проблеми, вуйчо алкохолик, многодетен братовчед. Остава само една далечна роднина на Едже, която е безработна. Мурат иска адвокатът да я намери и да й даде пари, стига да поеме попечителството над детето.

Медиха среща Джан и двамата отиват да пазаруват заедно за детето на Елиф. Майката иска Джан да се грижи за нея и да й бъде бодигард.

Айшегюл вижда, че малкият има температура и вика такси, за да го закара до болницата. Тя се обажда на Джан и му казва, че отива с бебето в болницата. Казва на майка си да си вземе такси, защото той отива в болницата при детето.

Айшегюл пристига в спешното, лекарите вземат бебето. Джан също пристига в болницата и вижда Айшегюл да бди над момчето, тя го пита защо съдбата е толкова жестока и как може да се случи подобно нещо на невинно дете.

Айшегюл се чувства виновна, че иска да се отърве от бебето. Джан й обещава, че ще бъде с нея и ще се грижат заедно за момчето.

Джан и Айшегюл се прибират вкъщи и се опитват да изберат име за детето, тя иска да го кръсти Али, а той иска да е Ихсан. Накрая Айшегюл предлага да носи името на общия им дядо – Исмаил.

Появява се лелята на Едже, Мине, която им казва, че е дошла да вземе детето.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.