Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 26 (Ето какво ще видим) 19-ти януари


Елиф реже снимките на Мурат, слага ги в огъня и плаче.

На следващия ден Айшегюл приготвя закуска и след това отново започва да пише.

Джан я пита дали има проблем, но тя отрича. Джан кара Айшегюл да му пее, а след това й рисува халка на пръста.

Хандан и Исмаил подготвят Медиха и Айшегюл за рекламата.

Джан отива в къщата на Елиф, тя го кани вътре и той забелязва, че Елиф е напръскала навсякъде с неговия парфюм. Купила му е и дрехи. Джан смята, че е избързала.

Медиха и Айшегюл се подготвят за рекламата на перилни препарати. Айшегюл трябва да се качи на стъпало, за да бъде на височината на свекърва си.

Джан се прибира и става носталгичен. Той си представя сценарий, в който става просяк, а Айшегюл – известна актриса. Той не може да я доближи, защото е спрян от бодигардове.

Медиха и Айшегюл не успяват да се синхронизират по време на снимките на рекламата и изкарват режисьора от контрол. Той спира снимките и казва на двете да се прибират.

Айшегюл се прибира и разказва на Джан как е било на снимките. Джан я пита дали ще страда, ако той се изнесе, но тя отговаря, че няма да страда, след което се оттегля в стаята си и започва да плаче.

На следващия ден Айшегюл започва да работи по сценария и казва на Джан, че днес я очаква голям ден, след което отива при Мурат, който й казва, че има талант и я кани да вечерят заедно.

Джан започва да приготвя романтична вечеря, изписва „Айшегюл“ със свещите в тревата.

Айшегюл и Мурат тръгват към ресторанта. Тя се обажда на Джан и му казва, че ще закъснее. Той иска веднага да се прибере, защото смята да й покаже нещо, но Айшегюл не се трогва.

Айшегюл и Мурат вечерят и се чувстват много добре заедно.

Вкъщи Джан е много нервен и бута колелото на Айшегюл.

Айшегюл се чуди дали Джан я чака и смята да го измъчи още повече. Затова моли Мурат да отидат на друго място, преди да се прибере. Мурат я съветва да се прибира.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.