Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 25 (Ето какво ще видим) 18-ти януари


Айшегюл продължава да работи по сценария, а Джан да я дразни. Шегува се с нея, когато разбира, че пише сценарий. Качва се в стаята си и очаква, че Айшегюл ще се притесни и ще отиде при него. Тъй като не става така, той слиза при нея.

Хандан звъни на вратата. Джан отива да отвори и е изненадан да я види. Тя им казва, че Медиха се е съгласила да играе заедно с Айшегюл в рекламата за препарат. Малката пита колко ще получи. Хандан пише на лист хартия сумата, а Айшегюл не може да повярва и веднага приема.

Айшегюл започва да работи по сценария още по-сериозно, а Джан се заема с вечерята.

Джан започва да готви, но се преструва, че си е порязал пръста и Писан го е взел, след което казва на Айшегюл, че се е пошегувал с нея и тя го ухапва за пръста.

Двамата съпрузи вечерят заедно и Айшегюл пита Джан дали наистина няма против да общува с Мурат. Той казва с половин уста, че няма против.

Айшегюл заспива с лаптопа в ръце, Джан взима лаптопа и след това покрива Айшегюл с одеялото си, а той заспива в хамака.

На следващия ден Исмаил събужда Медиха и Айшегюл и им показва сценария на рекламата, който е получил от Хандан.

Джан отива при Елиф. Тя е много щастлива да го види и двамата прекарват време заедно. Елиф съветва Джан да се раздели с Айшегюл, защото не си отиват. Тя го кара да й обещае, че няма да има чувства към Айшегюл. След известно мълчание той обещава.

Исмаил дава уроци по дикция на Медиха и Айшегюл.

Елиф се обажда на съперницата си и й казва, че трябва да говори с нея. Двете се срещат и Елиф казва на Айшегюл, че с Джан са заедно, но ще изчака да минат 3 години, преди да официализира връзката си с Джан.

Едже и Ефе обсъждат как да получат пари. Айшегюл ги посещава и Едже я пита какво се е случило. Малката отговаря, че има нужда от пари, за да изплати дълга си към Джан. Тя обаче нямат пари.

Вечерта Айшегюл се прибира и дразни Джан, двамата пият чай заедно. Джан я обижда, но тя му казва, че не й дреме.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.