Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 23 (Ето какво ще видим) 16-ти януари


Тахсин преглежда баща си и казва на него и Медиха, че са преувеличили със спорта и че трябва да водят здравословен живот.

Айшегюл и Мурат се разхождат по плажа. Айшегюл му говори за Едже и го моли да не вярва на това, което е казала за брака й, но той не се интересува от темата.

На Мурат би му се искало да не беше омъжена за Джан и да му даде шанс.

Айшегюл го моли да спре. Мурат й казва, че ще я чака. След това й купува цветя от минаваща възрастна жена.

Айшегюл се прибира и крие цветята от Джан, накрая той ги вижда и пита дали са от Мурат. Джан се ядосва и казва на Айшегюл да стои далеч от него, но тя му напомня, че бракът им е фиктивен и след 6 месеца всеки ще е свободен. Казва му, че той също може да се среща с Елиф.

Джан отива в стаята на Айшегюл, за да търси договора. Тя се качва и той се крие в гардероба.  Айшегюл го намира и го гони оттам. Джан иска да сменят договора.

Джан и Айшегюл прекарват време в градината и след това тя му показва новия им брачен договор. Джан има само едно условие – бракът да се удължи с 3 години. Двамата подписват споразуменията, а след това Джан разкъсва стария договор, поздравява Айшегюл и й казва, че е взела най-доброто решение. Айшегюл му казва, че обича семейството му като свое, тогава Джан я прегръща.

На следващия ден Джан не харесва храната, приготвена от Айшегюл, а тя отговаря, че сега според новото споразумение той трябва да й помага с готвенето и чистенето.

Елиф се обажда на Медиха и я пита дали могат да излязат на кафе. Медиха я кани в имението.

Джан казва на Айшегюл, че има работа и тръгва за града. Айшегюл му казва да не забрави да й купи цветя, защото в договора пише, че всяка събота ще й подарява цветя.

Исмаил се обажда на Айшегюл и й казва да дойде в имението.

Джан отива при Хандан за интервю за новия си проект.

Айшегюл пристига в имението и среща Елиф. Исмаил идва и я прегръща, след това четиримата говорят в хола. Айшегюл сяда до Исмаил, а Елиф до Медиха.

Айшегюл се извинява и иска да си тръгва, Елиф предлага да я закара до тях.

По пътя Елиф спира колата и казва на Айшегюл, че знае, че бракът й е фалшив. Смята да каже всичко на Исмаил. Айшегюл я пита какво иска и Елиф я моли да остави Джан на мира. Заявява й, че ще си върне Джан.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.