Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 19 (Ето какво ще видим) 12-ти януари


Джан се ядосва и излиза да подиша въздух. Той чака Айшегюл да се прибере, след което разбира, че вратата се е заключила, и остава отвън.

Айшегюл обещава да вземе подарък на Мурат и го пита какво иска. Той я пита дали може да купи сърцето на един човек.

Мурат признава чувствата си пред Айшегюл. Тя се ядосва и му напомня, че е омъжена жена. Джан слуша разговора между двамата.

Мурат казва на Айшегюл, че знае, че бракът й с Джан е фалшив.

Айшегюл отрича и влиза в къщата.

Джан също иска да влезе през прозореца на кухнята, но Айшегюл чува шум и отива да помогне на съпруга си. Двамата падат и Джан си удря лошо гърба, след това тя го пита защо е искал да се шмугне в къщата.

Айшегюл казва на Джан, че имат големи проблеми, но той отговаря, че е чул разговора й с Мурат.

Айшегюл и Джан се чудят от кого е разбрал.

Едже си спомня как е спряла Мурат на улицата и го е помолила да й помогне да пренесе покупките вкъщи. В колата му казва за фалшивия брак на Айшегюл и Джан. Ефе й се кара и не й позволява да се обади на Айшегюл.

Джан се опитва да разбере какво е казал Мурат на Айшегюл в ресторанта. Тя отговаря, че е била подаръка за рождения му ден и че той не я оценява.

Джан се ядосва и смята да поиска сметка от Мурат.

На следващия ден двамата съпрузи продължават да се карат. Джан предупреждава Айшегюл, че Мурат е женкар и не бива да му се връзва. Джан се изпуска, че Айшегюл е различна и кара хората да бъдат щастливи.

Джан се обажда на Мурат и го кани на вечеря.

Дядо Исмаил предлага на Медиха да научи Айшегюл да готви.

Джан отива в ателието на Елиф, за да види новите костюми, създадени от нея. Двамата искат да говорят, но Ефе ги прекъсва на всеки 2 минути. Накрая Джан обещава на Елиф, че ще отидат някъде, където ще бъдат само двамата.

Айшегюл отива в имението и готви заедно с Медиха. Тъщата постоянно прави забележка, но Исмаил защитава Айшегюл. Медиха признава, че не знае да готви и започва да плаче.

Елиф вижда подаръка за рождения ден на Мурат на бюрото си, звъни му и му казва, че ще се отбие при него.

Вечерта Айшегюл слага масата в градината за нея и Джан, тогава двамата виждат падаща звезда и заедно се качват на покрива, за да гледат звездите. Айшегюл се страхува да слезе и събаря стълбата, без да иска.

През това време Мурат пристига в къщата на Джан.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.