Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 18 (Ето какво ще видим) 11-ти януари


След като си тръгват репортерите, Джан и Айшегюл започват да се карат заради предполагаемата си връзка. Джан й забранява да вижда Мурат.

Медиха носи подаръци на Джан и Айшегюл и ги чува да се карат, но вечерта двамата съпрузи отново се сдобряват.

На следващия ден Айшегюл се среща с Мурат, за да обсъдят нейния роман, след това отиват заедно на кино, където срещат Ефе и Едже, които са там по работа.

Джан се среща с Хандан и присъства на среща с продуценти. Ефе го отвежда настрани и му казва, че е видял Айшегюл на кино заедно с Мурат.

Джан се обажда на Айшегюл и тя отговаря, че е с Мурат на разходка и смятат да обядват. После той я лъже, че дядо Исмаил е в болницата, за да отиде при него.

Джан се преструва, че говори с дядо си по телефона и че уж вече се чувства по-добре.

Айшегюл и Джан пристигат в имението. Айшегюл е притеснена и пита Исмаил дали се е случило нещо. Тахсин също пита баща си дали се чувства зле. Джан взима Айшегюл от имението и я прибира, но тя разбира, че е била излъгана.

На следващия ден Мурат получава подарък за рождения си ден от красива жена. Елиф иска да се обади на Мурат, за да му даде своя подарък, но променя решението си.

Айшегюл помага на Джан да разпише автографи за феновете си.

Мурат й се обажда и иска да се срещнат, а после да обядват. На Джан не му харесва идеята и кара жена си да се върне рано, за да му сготви нещо. Джан й дава също списък с неща, които трябва да свърши, преди да излезе.

Айшегюл рисува рога на снимката на Джан за автографи, след което започва да чисти отново и иска да тръгне, но съпругът й й напомня, че все още има нещо за правене.

Айшегюл тръгва тайно, но се сеща, че е забравила нещо. Джан я вижда и Айшегюл бяга.

Джан тръгва след нея, но той се спъва, защото е по чехли, и Айшегюл успява да му избяга.

Айшегюл се среща с Мурат в ресторант и той й казва, че има рожден ден. Тя го целува по бузата. Джан се опитва да приготви храна вкъщи, но не може да се справи.

Айшегюл пита Мурат защо не празнува с Елиф, още повече, че са били много добри приятели. Джан се обажда на Айшегюл, но тя не му отговаря.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.