Тв новини

„Състояние на връзката: сложно е“: Айшегюл решава да се разведе


Айшегюл решава да се разведе с Джан. Това време ще бъде трудно за тях. Джан решава, че няма да живее с Айшегюл в един и същи дом и започва да търси свой дом. По това време Джан ще направи такова предложение на Елиф, че тя няма да може да му откаже. Чаят, който Джан и Айшегюл си приготвят, след като го изпият, ще има неочаквана реакция. Айшегюл и Джан ще започнат да се отнасят един към друг странно. Какво ще направят, за да дойдат на себе си?

Медиха и Исмаил ще се скарат, а краят на тази кавга ще завърши с това, че Исмаил ще напусне дома и ще отиде в дома на Айшегюл и Джан. Но най-важното за Исмаил е да разбере как вървят семейните дела! Ще могат ли те успешно да преминат този изпит?

Джан ще подари цветя на Айшегюл, тъй като това е правило в техния договор, но Джан преувеличава този акт! Тези цветя ще им помогнат да се помирят, но всичко това ще види Елиф.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.