Тв новини

„Сълзи“ – нов турски сериал с Елиф от „Намери ме“


Изабела Дамла Гювенилир, позната на българските зрители като Елиф от хитовия турски сериал „Намери ме“, се завръща на екран в Турция.

През предстоящия телевизионен сезон малката актриса ще оглави нов делничен сериал в южната ни съседка.

Поредицата е озаглавена „Сълзи“ (Gözyaşları) и по план ще съдържа 150 епизода. Зад проекта стои продуцентската компания „Green Yapım“ – същата, която създаде и „Намери ме“.

Звездата на Изабела Дамла Гювенилир изгрява през 2014 г., когато едва на 5-годишна възраст оглавява делничния сериал „Намери ме“.

Поредицата дотолкова се харесва на зрителите в южната ни съседка, че се снима в продължение на 5 години, наброявайки близо 1000 епизода.

„Един от продуцентите на сериала ме забеляза и ми направи предложение да стана главната героиня“, споделя Изабела за ролята си на Елиф.

Родителите на актрисата – 59-годишен капитан на кораб и 52-годишна собственичка на ресторант, са откровени, че никога не са мечтали този път за дъщеря си.

Специално за „Намери ме“ през 2014 г. семейството се мести от Съединените щати, където екранната Елиф е родена, в Истанбул.

Няколко месеца след края на „Намери ме“ Гювелинир оглавява втори делничен сериал – „В очакване на пролетта“ (Baharı Beklerken).

Поредицата обаче е прекратена непосредствено преди пандемията само с 80 серии.

В момента в България се излъчва последният пети сезон на „Намери ме“. Очаква се финалният епизод на поредица да бъде показан по NOVA през пролетта на 2022 г.

„Намери ме“ се излъчва у нас от януари 2018 г., като продължава да вълнува зрителите всеки делничен следобед.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.